Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam sie w lekarzu..buu

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego nie można kontrolowac uczuć. Zmarnowałam wiele okazji na fajne związki bo cały czas o nim myślę a co gorsza porównuje każdego z NIM... Czasem wydaje mi sie, że mi przeszło ale znów go widzę ( mieszka bardzo blisko) i znów się zaczyna, nawet jeszcze bardziej. Ten idiota nawet nie zadaje sobie sprawy że ktoś może byc nim tak zauroczony. Co wiecej jest zapewne przekonany że GO nie lubię.. Ciekawe czy we mnie się ktoś tak kocha... Unikam go jak ognia i nawet dobrze mi szło. No ale musiałam poddac się operacji i znów musiałam mieć z nim do czynienia leżąc w szptalu na " jego oddziale" I się zaczęło. Tak się bałam ze po narkozie będe coś majaczyć jaki to jest boski. Zresztą nie pamiętam momentu wybudznenia...mam nadzieję że nic głupiego nie powiedziałam...masakra. Jak sie odkochać? Tylko nie piszcie że przespać się z nim bo to chyba pogłębi moją niedorobioną fascynację

Gość gość
bo jesteś głupia i brzydka :) nie zaintereswoała sie Twoja osobą widocznie :D teraz becz , małolato

Gość gość
A jest możliwe że on coś czuje? Jakoś dał Ci to odczuć?

Gość gość
Zainteresował nie bój się.

Gość gość
Na pewno mu sie podobam. To wiem ale co z tego..

Gość gość
Jak jest sam to działaj. Mój lekarz ma żonę, a i tak działał w moim kierunku.

Gość gość
Nie jest sam, i na pewno jej nie zostawi, w ogóle nie ma o czym mówić. Mógłby mnie co najwyżej bzyknąć parę razy a ja głupia pewnie bym sie zgodziła wiec nie chce do tego dopuścić. Choć moim zdaniem zostałby na flircie bo pewnie by się bał, że straci pozycję. W ogóle jest za stary dla mnie ale serce nie sługa nie patrzy na wiek, pozycję - na nic.

Gość gość
ktoś tu prowokuje :D niepotrzebnie ! Mój lekarz jest mój i ja jego :P i tak juz pozostanie łączy nas duże " juz dziecko :P

Gość gość
Za stary to znaczy ile starszy od Ciebie?

Gość gość
Nie wiem ile, ale z 10 na pewno. Nie wygląda staro wiec nie wiem. Obliczam po wyglądzie żony, która wygląda jak jego starsza siostra. Podejrzewam że sam to widzi i widzi jak działa na baby wiec może nawet jedyna nie jestem.. Pamietam jak śmiał sie z jakąś laską podobną do mnie i z mojego wieku ( znam ja) myślałam że mnie trafi.

Gość gość
haha mamy dziecko :D hahah !!! miedzy nami jest róznica, ale nie muszę tego upubliczniać ludzie ,ktoś tu jest tepy jak poniemiecka kosa :D widac to na kazdym wątku .

Gość gość
A kogo to ochodzi co ty musisz a czego nie musisz, idz na inny wątek ha ha

Gość gość
autorko inteligencją nie grzeszysz , który by chciał takę wredną sukę nieporadną która tworzy tak beznadziejny słowotok :D:D idz wez dodatkowe lekcje u polonistki !

Gość gość
hahahahha :D:D zakochała sie , musisz być niedojrzała debilka ,tylko dziecie sie zakoc***a.Szkoda że chłop ma cie w d***e :D:D :D:D: kolejna durna kretynka

Gość gość
ok, fajnie ulżyłaś sobie czyjaś żono miejmy nadzieję że nie tego lekarza. A teraz idź jęcz komuś innemu za uchem.

Gość gość
Mój lekarz mnie ciągle podrywa, i nie tylko mnie. Jest skuteczny i w szpitalu rządzi wiec jak ma sie powazne problemy to ma się przesrane bo jak musisz iść do szpitala a on sie skapnie że było się u kogoś innego to jest kaplica - w sensie olewka. Jego żona ma gabinet obok i jak wychodzi czasem i popatrzy z byka na nas ( oczekujące w kolejce pacjentki) to aż ma sie ochotę skoczyć z mostu.

Gość gość
:))

Gość gość
Ja też ;/ ale to tylko platoniczne zauroczenie nieistniejącym ideałem.

Gość gość
a we mnie lekarz :)

Gość gość
po czym poznałaś ?

Gość gość
Właśnie powiedź nam po czym poznałaś że lekarz sie w tobie zakochał.

Gość gość
po słowach które do mnie kieruje :) po pięknym dotyku :/ po cudownych pocałunkach po nocach ,po dniach po pracy przed pracą po romantycznym i gorącym seksie :P

Gość gość
strata czasu. oni są dziwni. tak samo mysla takie same maja ambicje, gadkę. czytam blogi kilku lekarzy, sa jak ksero, zero szantanu jak ich Hipokrates 6 lat tworzył tak do końca żywota nic ponad medyczne sloganiki

Gość gość
*O spontanu- miał być

Gość gość
dziwni?tak jak kazdy człowiek ?a w czym te udziwnienia sie objawiają :D? w tym że maja w reku prestizowy fach ?:P rozumiem czy ze nie sa ulegli dla kazdej :P

Gość gość
znam uległych i znam, takich którzy potrafia np. mężatce powiedzieć DZIĘKUJE. dla mnie sa jak spod kopiarki. przerośnięte ambicyjnie bubki.

Gość gość
:) upf w moim przypadku mąz to nie ojciec mojego dziecka , lecz osoby z którą obecnie żyję czyli lekarza i tak juz pozzostanie , maż dzisiaj to dobry kompan :)to małżenstwo było niepotrzebne ,to pomyłka i zwrot akcji ojca dziecka ,spowodował to co jest obecnie

Gość gość
oczywiste, pewnie że mają jakies charaktery i preferancje ksobne, ale środowisko tak poważnie wypływa nawet na ich sposób dialogu, traktowania drugiego człowieka i mniemanie o osiągnieciach własnych w stosunku do pospołu, że nie spodziewam się po delikwencie nic ponad to o znam. jak piszę 0% spontanu. polityczka, , chamstwo, chciwość, chwalipięto, giełda, pieniążki i czasem jakies wakacje żeby nie było że bawławan dokumentny

Gość gość
Ok ale poznanie gościa który jest lekarzem to nie to samo co zabujanie się jako pacjent w swoim lekarzu..

Gość gość
lachy zazdroszczą kobietom lekarzy oczy by wydłubaly