Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Juz nie wiem co zrobic z tymi wlosami...pomocy

Polecane posty

Gość gość

taka historia; mam naturalnie czarne włosy,z takimi się urodziłam,z wiekiem mi zbladły nieco na taki brąz jasniejszy. Rzadko farbowalam, jesli juz to naturalnymi farbami,hennami,szamponetkami. W lutym pofarbowalam farba loreal feria preference Black Spirit.(czarny) 1 lipca uzylam rozjasniacza claudii schiffer, rozjasniajacy o 8 tonow. Odrosty zlapalo juz po 2 minutach,mialam zolty blond. Reszta wlosow byla ruda z brazowo czerwonymi refleksami ,Po chwili ponownie nalozylam ten sam rozjasniacz, wlosy staly się marchewkowe. Nastepnego dnia polozylam na calosc farbe garnier olia bardzo jasny blond, odrosty super, platyna, ale rudych w ogole nie zlapalo,nic a nic. Dzis polozylam Delia, Blond Extreme (Rozjaśniacz do włosów z ceramidami) i mam wrazenie ze kompletnie nie zadzialalo, tym razem zmieszalam z kallosem, po zmyciu ani na odrostach nie bylo niczego podejrzanego,dalej platyna, ani na dlugosci. no tylko troche jakby ten rudy bardziej marchewkowy. Nie wiem co robic,w poniedzialek ide do pracy. Pomocy!!

Gość gość
Dodam jeszcze, ze to przez ta farbe. Tam gdzie mialam czarne refleksy(nie sprala sie do konca) tam sa rude. czyli na wiekszosci wlosow . tam gdzie byly normalne sa blond. nawet nie wyglada to na odwrócone ombre,moze jutro wrzuce fotke bo juz za pozno. baaaaardzo prosze o pomoc,moze ktoras z Was sie na tym zna...jestem zrozpaczona. I to nie moja wina bo potrafie farbowac wlosy..tylko tej farby! na fryzjera nie mam kasy w tym miesiącu niestety ;/a w poniedzialek ide do pracy i chcialabym wygladac jak czlowiek. Juz myslalam o pofarbowaniu na ciemny blond ale nie wiem czy zlapie a dwa szkoda juz rozjasnianych wlosow doprowadzac do ciemnego koloru

Gość gość
up

Gość gość
Masz w domu nożyczki ? :D

Gość gość
Moze nie wiedzac o tym mialas pofarbowane wlosy trwala farba? Ona ma jakas tam nazwe, ale nie moge sobie przypomniec. mialam dokladnie tak jak ty, pofarbowalam wlosy, wszystko super, odrost mialam zblizony do tego koloru, dlugo sie nie farbowalam, pofarbowalam sie i nic, jedna farba, druga, poszlam do fryzjera na farbe i nic. Az trafilam do fryzjerki, ktora mi powiedziala, ze to musiala byc ta trwala farba, bo wtedy wlasnie nic wlosow nie lapie gdzie wczesniej byla farba, a tu gdzie sa naturalne od razu kolor idealny

Gość gość
tak to byla trwala farba, i co teraz?

Gość gość
Że te wlosy Ci jeszcze nie wypadły, tyle rozjaśniacza... o.O

Gość gość
hahaha, na rude wlosy po trwalej farbie i rozjasniaczu jasny blond? Serio myslalas ze pokryje? W ogole zrobilas straszna glupote, juz nie mowiac o zniszczeniu wlosow. Teraz masz dwa wyjscia:rozjasniac dalej albo ciemny blond/braz.

Gość gość
Włosy mam mocne, zdrowe,rzadko uzywam jakies maseczki,a teraz nawet roznicy nie widac,ale chyba sie zaopatrze w nie tak na zas . Ciemny blond pokryje rude?a potem mogę np. jasny blond nałozyc?

Gość gość
lubisz sie kochac?

Gość gość
up

Gość gość
Wyłysiejesz wkrótce od tej chemmi i problemu nie będziesz już miała :D.

Gość gość
no i trudno sie mowi, najwyzej, problemu nie bedzie:D a poki jest,to co zrobic?dobrym pomyslem bedzie ciemny blond a potem normalny jasny na to?

Gość gość
Nic juz nie zrobisz- koniec kaplica, jedyne co mozesz to pofarbowac na ciemniejszy np czekolade

Gość gość
jasna farba nie pokryje ciemniejszej. bedziesz musiala rozjasniac znowu :D

Gość gość
szkoda mi po takim rozjasnianiu przyciemniac

Gość gość
up

Gość gość
Włosy zaczesz w jakąś fryzurę a po pracy prosto do renomowego zakładu fryzjerskiego i poproś o radę. Na przyszłość nie mieszaj farb z innych firm.