Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brązowa miesiączka ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Hej :) mam pytanko do Was :P spóźnił mi się niby okres bo dostałam coś brązowego ze skrzypami mam 18 lat okres od 12 roku życia cały czas był nieregularny i miałam bardzo mocne miesiączki używałam podpasek alweys (nie wiem jak się pisze) nocnych nawet je zmieniłam co 3 godziny teraz mama mówi że to okres ze ma taki ale mi się nie wydaje żeby mi się z takiego obfitego zmieniło w kiła kropek na podpasce nie wiem czy mogę być w ciąży bo kochamy się z moim chłopakami bez zabezpieczenia (stosunek przerywany)ale w dni(niby płodne bo miałam co 30 ) to miał spermy na palcach i mi ja wlozym czy mam wykonać test co myślicie?

Gość gość
Dodam że mię brzuch boli i sutki

Gość gość
Ja tak miałam przy zapaleniu jajników

Gość gość
Wykonaj test, czasem coś zaburza cykl i nie jest tak jak zwykle, ale test warto zrobić.

Gość gość
Dziekuję za odpowiedzi :)

Gość wks
Durzo musisz nabiału a skutki ci bym wymasowal

Gość gość
Co wy za glupoty... Miesiaczka w ciazy! Jedno zaprzecza drugiemu. Nie ma miesiaczki w ciazy! Nie! Nie jestes w ciazy! Ogarnij sie dzieciaku! Moga wystepowac plamienia, objawy poronienia, komplikacje. A do dwunastego tygodnia nie powinno sie podtrzymywac ciazy, bo zbyt slaby zarodek ma prawo sie usunac.