Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alizee Jacotey pochodzi z Korsyki wiec musza byc tam ladne dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

:)

Poznaliście kiedykolwiek kobietę o mentalności faceta?

Gość gość
Pula genowa jest z tamtych okolic wiec jest spora szansa.... tym bardziej ,ze to wyspa ktora byla bardziej odizolowana.

"Poznaliście kiedykolwiek kobietę o mentalności faceta?" x Tak i mnóstwo jest takich. Ubiór o niczym nie świadczy, a najbardziej żałosne są kobiety naśladujące mężczyzn w typowo męskich zawodach typu żołnierz, strażak itp

"Pula genowa jest z tamtych okolic wiec jest spora szansa.... tym bardziej ,ze to wyspa ktora byla bardziej odizolowana." x To jest akurat prawda.

Nie miałam na myśli naśladowanie, mam na myśli 100% faceta w opakowaniu kobiecym.

Gość gość
A wiecie ze wczoraj minelo 15 lat od debitu Alizee w 2000r z piosenka Moi Lolita

Nie słyszałam jeszcze o takim przypadku ale noszenie męskich ubrań nie jest nowością. Przysłane wiadomości podają mi że tacy ludzie/kobiety istnieją choć jest ich niewiele.

annil_ dziś Nie słyszałam jeszcze o takim przypadku ale noszenie męskich ubrań nie jest nowością. Przysłane wiadomości podają mi że tacy ludzie/kobiety istnieją choć jest ich niewiele. x To jak zderzenie ze ścianą. Jak traktować koleżankę, której nie wiadomo co po głowie chodzi. Notabene bardzo miłą, życzliwą.

Gość gość
C'était un 4 Juillet 2000 ❤ Merci Mylène Merci Laurent ❤ Merci à vous ❤ ‪#‎15ans‬