Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34latekwqawa

Co moze zrobić 30 latek by byc atrakcyjnym dla młodej

Polecane posty

Gość 34latekwqawa

Jak w temacie. Co ma zrobić 34 latek by zdobyć serce dziewczyny w wieku 18-25 lat ? jak się ubierać zachowywać. Ogólnie jest rzeczą wiadomą ze młoda dziewczyna może przebierać w mężczyznach wiec silą rzeczy ma większe wymagania.Jaki musi być facet po 30 by mógł mieć szanse?

Gość gość
przystojny

Gość gość
- min 5000 netto - mlody zadbany wyglad - chec szybkiego slubu

Gość gość
Przystojny, bogaty, inteligentny. Jeżeli jest przeciętny to ma marne szanse

Gość gość
DLACZEGO SZBKIEGO SLUBU?

Gość gość
odpowiednia ilość floty w portfelu załatwia sprawę, pozostałe cechy schodzą wtedy na dalszy plan

Gość gość
bo kurde TAK MI SIE PODOBA!

Gość gość
a jak facet zarabia 8000 netto, ale ma penisa 13 cm i otylosc i bardzo duze zakola, to ma szanse na ladna, zadbana 22 latke ?

Gość gość
musi chodzic przebrany w kostium ronalda mcdonalda przez 24/7, inaczej mnie nie kreci

Gość gość
Bo jak młoda siksa szuka starego, to po to żeby szybko wyjść za mąż i żeby ją utrzymywał. Moje koleżanki tak robiły. Do łóżka najlepszy jest facet 23-26 lat.

Gość gość
oczywiscie ze jako przecietniak nie masz szans,chyba ze u rownie przecietnej,a do tego zakompleksionej i naiwnej

Gość gość
dla mnie tylko jedno: przystojne ciasteczko z odpowiednim bicepsem i tak dalej:)

Gość gość
gość dziś Nie wiem dlaczego, ale przez kilka miesiecy pracowalem z mlodymi laskami tak do 23 r.z. i wszystkie chcialy jak najszybciej wyjsc za maz, maksimum za rok.

Gość gość
dla mnie nr 1 to wygląd faceta

Gość gość
Jak to dlaczego? Szkołę skończyły, młodość się skończyła, pracują, więc chcą normalnego dorosłego życia, bo są już dorosłe. Jak się nie idzie na studia, to normalne, że w wieku 19-20 lat chce się już założyć rodzinę.

Gość gość
Liczą się pieniądze reszta może przyjdzie potem. Znam jednego kawalera (podoba mi sie, zarabia dużo i robi co mu sie podoba) Ale o kobiecie nie chce nawet myśleć . I żadna nie ma u niego szans.

Gość gość
dla mnie nr 1 to wygląd faceta x to plus kasa, ale wygląd jednak ważniejszy

Gość gość
Do Autora. Jak jesteś z Wawy to zapraszam na sobotę za 2 tygodnie. Idziemy w trójkę na miasto bez żon. Mamy po 33-35 lat, najpierw wodeczka a później wyrywamy. Znamy takie miejsca gdzie same podchodzą w poszukiwaniu męża. Możemy też zaliczyć klub go-go bo dawno nie byliśmy. Miasto jest nasze. Budżet 400 pln, i oczywiście jesteśmy 30 letnimi kawalerami:)

Gość king god satan lord 666
34 lata to koniec mężczyzny! Wzwodu brak und narkomanizm and alkoholizm i palenie i chore plecy od pracy i kręgosłup obolały i renta...

Gość gość
a co zakochales sie w licealistce??

Fakt. U mnie w poprzedniej robocie, koleżanki były bardzo zainteresowane starszymi facetami (ale tak 3-7 lat starszymi) - z tym, że te świeżo po 20-tce, którym podobali się 30-latkowie, oczekiwały, że będą oni mieli stabilną pracę powyżej średniej krajowej i że w najbliższym czasie będą chcieli się ożenić i założyć rodzinę. A co do wyglądu i zachowania, to facet powinien być szczupły, zadbany i dbać o swoją dziewczynę - zapraszać ją w różne ciekawe miejsca, wysyłać kwiaty do pracy itd. :P

Gość gość
moim zdaniem to juz od 2 lat powinie byc zonaty :):):)

Gość gość
gość dziś - dobrze prawi

>>>A co do wyglądu i zachowania, to facet powinien być szczupły, zadbany i dbać o swoją dziewczynę - zapraszać ją w różne ciekawe miejsca, wysyłać kwiaty do pracy itd.<<< x To ja nie nadaję się na Twojego partnera. x Jak mi ulżyło :D :D :D.

Gość gość
A jak nie jest i dopiero po 30 myśli o założeniu rodziny?

Misiu, Ty się nie nadajesz na mojego partnera z racji wieku, poglądów, sposobu wysławiania się i orientacji seksualnej. A jeśli chodzi o kwiaty inne dowody zainteresowania, to są to oczekiwania moich koleżanek, a nie moje :P

>>>Co moze zrobić 30 latek by byc atrakcyjnym dla młodej<<< x Być atrakcyjny i interesujący. x Obecni dwudziestolatkowie, mają najczęściej kupę zamiast mózgu, więc wystarczy odrobina kultury, elegancji i dbałości o partnerkę :), by ją uwieść swoją osobą :).

Gość gość
Masz trochę gejowskiego avatara

>>>Misiu, Ty się nie nadajesz na mojego partnera z racji ... sposobu wysławiania się...<<< x Rozumiem, że mój sposób wysławiania się jest dla Ciebie nazbyt prymitywny i ubogi? x Oj, bo się zaraz załamię :P :P :P.