Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34latekwqawa

Co moze zrobić 30 latek by byc atrakcyjnym dla młodej

Polecane posty

Zaiste, zabłysnąłeś swoją kulturą, Misiu. Mnie 25-latkowi nie przyszłoby do głowy powiedzieć o kimś, że "ma kupę zamiast mózgu" tylko dlatego, że jest młodszy. :o

Gość gość
facet myśli egoistycznie i chce sobie zapewnić młodą partnerkę, żonkę z jędrnym ciałkiem. Więc dlaczego młode dziewczyny też nie mogą myśleć o sobie i swojej przyszłości i oczekiwać od faceta dojrzałości i zaradności. Faceci mają duże wymagania co do kobiet a chcieliby żeby kobiety nic od nich nie wymagały

Po pierwsze, masz w sobie dużo jadu i złośliwości - wolę osoby bardziej pozytywnie nastawione do życia i życzliwsze. Po drugie, każdy Twój post to albo czyjaś krytyka, albo pochwała własnej osoby - na dłuższą metę to trudne do strawienia (dla mnie). Po trzecie, wystarczy, że niczym mnie nie zafascynowałeś.

Gość prawictwo pospolite 193
też oglądam się za młodymi , ale nie dlatego , że są mlode.. Tylko dlatego ,że jesli obejrze sie za 30-latką to szansa ze będzie wolna wynosi mniej niż 20 % jesli sie obejrze za 21 latka to szansa , że będzie wolna wynosi 50 % poza tym jest wieskza szasna ze 21 latka jest dziewicą , a ja bym wolał jednak dziewice na dziewczyne .. I to nie jest tak , że wolimy młodsze , bo są atrakcyjniejsze .. To nie jest prawda .. Jeśli trafię na 30 -tkę która jest ładną dziewicą , to wolę ją od 20-tki

więc należe do tej mniejszości , który wybiera młodsze , dlatego , że są wolne , a nie dlatego , że są młode Za 30-tkami sie nie oglądam , bo prawdopodobnie mają męża .. Ich nogi mnie nie interesują . Zajęta kobieta jest aseksualna

większośc facetów , którzy chcą młodą dziewczynę powiedzmy 19 latkę robi to dla jej ciała albo zeby zdradzić żóne z młodszą robią to dla łózka .. A ja nie robie tego dla ciała .. Oglądam sie za młodszymi bo są wolne . Więc nie jestem więkoszścią facetów..

Gość gość
Musi mieć minimum 185 cm wzrostu.

bo jesli trafię na 20-tkę która nie jest dziewicą to dam jej.. kosza więc wszystko rozbija się o dziewictwo.. Dziewictwo to podstawa

>>>Zaiste, zabłysnąłeś swoją kulturą, Misiu. Mnie 25-latkowi nie przyszłoby do głowy powiedzieć o kimś, że "ma kupę zamiast mózgu" tylko dlatego, że jest młodszy.<<< x Pokaż w którym miejscu uważałem Cię za głąba, a będę przepraszał :D. x Opinia o obecnych dwudziestolatkach wyszła z ust kilku ich rówieśniczek i jest cytatem. Nie zauważyłem, by zdecydowanie odbiegała od rzeczywistości :P.

Gość gość
przebierać? chyba się pomyliłeś. Żeby być atrakcyjnym: nie nadużywaj alkoholu jeśli dasz radę bądż abstynentem, lub sport, odżywiaj się zdrowo i bądź zdrowy i zadbany. To był początek. Nie zabijaj kiedy nie musisz i jeszcze kogoś / czegoś co na to nie zasłużyło; miej odpowiednią postawę do ludzi i zwerząt; nie pokazuj wszystkim brzucha i nie tylko; nie całuj się przy innych i bądź aseksualny, blisko możesz być kogoś kogo kochasz ewentualnie jeśli takiej osoby nie ma... ale nie muszą inni o tym wiedzieć. Niech Cię nic nie zaskoczy, ze wszystkim sobie radż bądż pozytywnie nastawiony. nie udawaj bo to może nic nie dać albo być odebrane za podstęp albo oszustwo chyba że jesteś lubiany i zostanie odebrane jako "założenie cel dobry". Wiedza interesuje: więc możesz się w coś włączać np. organizacja imprezy, będziesz miał o czym opowiadać, samochody, elektronika też może być, ale nie chwalenie się pikselami czy czymś takim, gotowanie...

>>>Po pierwsze, masz w sobie dużo jadu i złośliwości - wolę osoby bardziej pozytywnie nastawione do życia i życzliwsze.<<< x Moje nastawienie do życia nie ma wiele wspólnego ze słowami na Kafe pisanymi. Niemniej niektórzy dostrzegają w nich pozytywy. x >>>Po drugie, każdy Twój post to albo czyjaś krytyka, albo pochwała własnej osoby - na dłuższą metę to trudne do strawienia (dla mnie).<<< x Piszę tu, by skanalizować swoje negatywne emocje. Z podobnego powodu chadzam do ubikacji :P. x >>>Po trzecie, wystarczy, że niczym mnie nie zafascynowałeś<<< x Cieszę się, że Ciebie nie zafascynowałem :D. x Ps. Moja Pani uważa, że piszesz poważnie i kazała mi Cię przeprosić, jeżeli poczułeś się urażony. x Swoje zdanie o reszcie dwudziestoletnich "mężczyzn" z Kafe podtrzymuję :P :P :P.

troche lipne podejście bo za pare lat znudzisz się młodej albo będzie młodego miała na boku : > moim zdaniem takie układy raczej bazują na sponsoringu.Facet przed 40 zaradny opiekuńczy, stabilny finansowo. Przede wszystkim zadbany i ubierający się męsko a nie jak pi**eczka.

Nie mam zaufania do osób innych w sieci, niż w realu. Nie jesteś w stanie mnie urazić i nie poczułem się urażony. Po prostu to pewna nieścisłość, jeśli używasz takich określeń i jednocześnie piszesz o kulturze. Pozdrów zatem proszę swoją Panią, bo widocznie ma czułe serduszko :P

większośc związków młodsza , starszy o 20 lat jest oparta na sponsoringu .. No , chyba ze trafi na jakiegoś prawiczka , który szuka miłosci , a nie seksu.. JA bym mógł zyć nawet w białym zwiążku pod warunkiem ze panna jest dziewicą

Gość gość
Myślę że jeśli za młodu widać że jesteś odpowiedni to na starość to tylko się rozwinie i nie ma tu znaczenia wiek. Atrakcyjnym się jest albo z natury i zna się swoje wady których się nie lubi i się stale rozwija a czy można stać się atrakcyjnym? Nie wiem. np. Jeśli żle traktujesz osoby które na to nie zasłużyły i dalej będziesz nimi gardził ale na pokaz nauczysz się postaw to nie wiem czy Ci to coś da chyba że ludzie się zmieniają

>>>Nie mam zaufania do osób innych w sieci, niż w realu.<<< x A Gombrowicza czytał :) ? To niech mi nie wmawia, że do wszystkich zawsze tą samą gębą świeci :D. x >>> Nie jesteś w stanie mnie urazić i nie poczułem się urażony.<<< x Oj bo ja się poczuję ;). Mnie urazić nie są w stanie ludzie, którymi pogardzam. x >>>Po prostu to pewna nieścisłość, jeśli używasz takich określeń i jednocześnie piszesz o kulturze.<<< x Kultura jest sposobem zachowania, a słownictwo dostosuje się do rozmówców, by było dla nich czytelne (zrozumiałe) :). x >>>Pozdrów zatem proszę swoją Panią, bo widocznie ma czułe serduszko<<< x Pokazałem jej Twój post. x Gdyby nie była piękna, delikatna i wrażliwa, to nie planowałbym z nią swojego życia :) :) :).

Gość gość
co wy tak z tym sponsoringiem? zalozmy facet ma 35 lat, jest managerem, ma 7 kola na reke dziewczyna kelnerka, 24 lata, ma 2 kola na rekle on ja podrywa,z aczynaja sie spotykac, w koncu on sie jej oswiadcza, po roku biora slub i to wg was sponsoring?

Gość gość
10 tys na reke i dla kazdej bedziesz atrakcyjny :classic_cool: