Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny myjecie sobie cycki codziennie pod prysznicem czy

Polecane posty

Gość gość

Tak ogolnie sie myjecie ?

Gość gość
nie, zostawiamy je na mycie raz w tygodniu w soboty, choc to ciezki wyczyn i nie umyc cyckow stojac pod biezaca woda....

Gość gość
osłaniam je szczelnie bandażem i myje tylko w niedziele ;)

Gość gość
Ale mam na mysli czy je szorujecie, myjecie mydlem, bo ja jak sie myje to tylko woda mi po klacie leci ale jej niedotykam zazwyczaj

Gość gość
to znaczy ze sie nie myjesz flejo :O a potem dziwota, ze od facetow ye/bie starym serem, jak sie kur/wa plucza woda :O

Gość gość
dobrze ktoś wyżej napisał, jak wg Ciebie mycie to stanie bez ruchu pod strumieniem wody żeby się ochlapać to gratulacje, równie dobrze można by było się ręcznikiem mokrym przetrzeć zamiast brać prysznic. Jak nie gąbką to chociaż rękami się myję jako tako żeby namydlić albo peeling, zależy na co mam czas i ochotę, w każdym razie jakoś sobie nie wyobrażam mycia ciała bez dotykania piersi, więc tak, autorze, myjemy sobie cycki, możesz się teraz oddać błogim rozważaniom na ten temat, tylko nie odlatuj za daleko i nie zapominaj, że my, kobiety, robimy też śmierdzącą kupę jak każdy.

Gość gość
[ więc tak, autorze, myjemy sobie cycki, możesz się teraz oddać błogim rozważaniom na ten temat, tylko nie odlatuj za daleko i nie zapominaj, że my, kobiety, robimy też śmierdzącą kupę jak każdy. ] :D :D :D