Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie lepiej poznać chłopaka ?

Polecane posty

Gość gość

Witam . Chciałabym żeby ktoś powiedział -doradził gdzie będzie łatwiej i lepiej poznać chłopaka żeby był Np ; -był spokojny ,nie przeklinał ,inteligentny ... -nie nadużywał alkoholu -nie palił -wiedział czym jest miłość -i miał w sobie szacunek Gdzie będzie bardziej możliwe spotkać takiego chłopaka w Polsce czy w Anglii

Gość gość
nie tutaj

Gość gość
Moja koleżanka znalazła takiego w oazie religijnej :) tylko nie miał nic przeciwko grzeszeniu w formie prokreacji przedślubnej, ale poza tym spokojny facet bez nałogów.

Gość gość
Ja taki jestem tylko z tym przeklinaniem się zdarza w nerwach ale tylko w takim towarzystwie gdzie mogę sobie na to pozwolić.

Gość Suhavayarad
Jestem spokojny, inteligentny, nie przeklinam (a jeśli już, to bardzo rzadko). Nie palę, nie piję i wiem, co to jest miłość. Brawo, właśnie znalazłaś swojego wymarzonego chłopaka! Szkoda tylko, że na tym pewnie Twoje wymagania się nie kończą ;)

Gość gość
nie mam gg tylko Skype

Gość gość
Jeśli będzie miał w sobie to co napisałam to już mogę go zaakceptować :)

Gdyby zależało Ci, by kogoś poznać, założyłabyś :) Zajęłoby Ci to 1 minutę. No ale ok, skoro nie, to możesz mi podać jakąś inną formę kontaktu.

Gość gość
ale walnięty koleś

Gość gość
W przedszkolu szukaj, bo takie cechy ma się tylko w wieku dziecięcym. Życie jest twarde, facet musi być twardy i nie da się uniknąć przeklinania czy piwa. To tak w skrócie.

Gość gość
poczekaj a może się odezwę :)

Gość gość
Dość dziś 16 :43 Da się uniknąć ponieważ moja siostra cioteczna ma chlopaka który nie pali ,nie pije i nie przeklina zatkało kakao :)

Gość gość
Autorko sam jestem taki jakiego szukasz i mieszkam w Polsce. Może to nieeleganckie ale ile masz lat i w jakim przedziale szukasz chłopaka bo może jestem już dla Ciebie "za stary". W moim pokoleniu kobiety leciały na moje przeciwieństwo czyli wulgarnych, agresywnych głupków.

Gość gość
Nie zatkało kakało. Widocznie facet to ciepłe kluchy. Kobiety spokojnymi facetami sie nudza, nie doceniają ich i zostawiają dla chamów i agresorów. Lepiej być chamem niż frajerem.

Gość gość
gość dziś ciepłe kluchy? Ale tylko wg kobiet, które potem narzekają jacy to źli faceci

Gość gość
Jak ktoś coś chce to prosiła by o namiar który można potem usunąć

Gość gość
No widzę że nawet nie ma sensu tu pisać i dodawać takich tematów . Dzięki za odp