Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

co znaczyć ma ten sen...

Polecane posty

Gość gość
Widoczne skończyła jej sie cierpliwość do Ciebie. Wszystko ma swoje granice a ludzka wytrzymałość nie jest z gumy. Zastanów się czy jestes bez winy?

Zawsze jest po co żyć. Też mam toksyczną matkę i wyprowadziłem się z domu, jak miałem 19 lat. Po tym nasze stosunki się poprawiły. Jesteś bardzo młoda jeszcze. Nie poddawaj się, walcz o lepsze życie.

wyprowadziłabym się już dziś gdybym miała gdzie, zreszta ona na pewno będzie tego oczekiwała ode mnie,ale ja nie mam gdzie pójść :( moze i jestem winna ale to w koncu moje zycie, nie moze cały czas mną sterować i to w każdej kwestii...

Gość gość
8 dni temu uderzyłaś swoje dziecko, tak? No to teraz widzisz jakie to przyjemne. I tak, ma prawo wtrącac sie w Twoje życie, bo mieszkasz u niej i to ona dyktuje warunki. Chcesz decydować o swoim życiu? Zarób, wyprowac sie na swoje. Wtedy dopiero bedziesz panią swego losu, samodzielnym człowiekiem. Puki co, duzy nieporadny dzieciak z Ciebie.

Gość gość
his infernal majesty dziś Dopiero początek, a to jakie będzie zależy tylko od Ciebie. Skończ biadolić i weź się w garść.:)I bądź pewna, że zaskoczę cię któregoś dnia i odwiedzę:D

Gość gość
his infernal majesty dziś Ochłoń kobieto i puść mi strzałę gdy będziesz mogła rozmawiać.Na ten ostatni numer 570itd. Nie wypisuj głupstw bo zbereźnik zadzwoni po policje:P

Gość gość
Przez Ciebie E wywołałem małą wojnę w środku nocy.;) U mnie potoczyło się to nieco inaczej... święty spokój nadchodzi!:D