Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30lat bez prawka

Polecane posty

Gość gość

Jak traktujecie 30letniego faceta, który nie ma prawa jazdy?

Gość gość
jak podczłowieka

Gość gość
fajtłapa

Gość gość
ja tez nie mam mimo 30 stki na karku i coz w tym związku? mimo ze jestem kobietą to i tak uważam ,ze nie każdy nadaje się na kierowcę i niesyety polowa osob co ma p.j to pomylka. Nie mam i nie chce mieć. Mój ojciec tez nie ma prawka , jakos normalnie żyje i coz tego??

Gość kiwikiwi
przecież nie każdy musi mieć prawo jazdy

Gość gość
ale czemu nie ma??? nigdy nie zrobil czy jest pijakiem i mu zabrano??

Gość gość
no właśnie niby nie każdy musi mieć, ale jednak opinie w stylu fajtłapa czy nawet podczłowiek nie są odosobnione. Jestem właśnie w takiej sytuacji i często takie teksty się słyszy, zwłaszcza od płci przeciwnej.

Gość gość
nigdy nie zrobiłem.

Gość gość
Gdzie słyszałeś takie teksty? Kafeteria sie nie liczy

Gość gość
up

Gość gość
nie wiem jak można żyć bez prawka jak skonczylem 18 lat to odrazu zrobilem jak mialem 13 lat to mnie juz ojciec uczyl jeździć w wieku 16lat kradlem rodzicom auto bez auta nie umial bym żyć :(

Gość gość
Tez nie mam prawka. Nie każdy powinien mieć i nie każdy musi mieć, przreciwnie. Nieliczne osoby nadaką się na kierowcę ,większości to dopiero fajtłapy za kolkiem

Gość gość
Mój mąż 30 lat,niema prawka i co?? Żyje. Ja mam prawko i to nam wystarczy. Pozatym auta,tez niemamy bo jest nam zbędne. Mieliśmy już nie jedni auto ale zwyczajnie koszty utrzymania były większe od używania go. Da się.

Gość gość
W Polsce jest mega parcie na zrobienie prawka. Każdy musi mieć prawko i samochód. Kończy się to tym, że w Warszawie jest 600 samochodów na 1000 mieszkanców a w Berlinie 2x mniej :S

Gość gość
no właśnie, dlaczego akurat w polsce jest takie mega parcie na prawko, a samochód jest traktowany niemal jak świętość? Warto się nad tym zastanowić...

Gość gość
Ludzie którzy jeżdżą 2 razy w miesiącu też muszą mieć prawko i samochód, chociaż znacznie taniej byłoby wziąć taksówkę jeżeli jest potrzeba

Gość gość
no więc właśnie dlaczego jest takie parcie na prawo jazdy i przekonanie, że jeśli ktoś go nie ma, to jest z mety gorszy.

Gość gość
Ja się nie spotkałem z takimi opiniami. Może jesteś ze wsi :)

Gość gość
jestem starsza od ciebie, maż tez starszy, żadne z nas nie ma prawka i spacjelanie nam to nie utrudnia zycie. Kalkulujac taniej nam wychodzi komunikacja miejska, nawet taxi, pociągi, niż opłaty za auto, za garaz, przeglądy i nieustanne tankowanie paliwa. Dlatego nawet nam lepiej nie mieć auta , brak prawka tez nam nic nie ujmuje

Gość gość
W Polsce samochodów i kierowców jest za dużo a nie za mało

Zawsze traktowałam ze zdziwieniem, ale poznałam faceta który otwarcie mówi że się d tego nie nadaje i wcale nie jest fajtłapą, jest ponad przeciętnie inteligentny....próbowałam go namówić bo nie wierzę że nie dałby rady, ale się zaparł. Twierdzi że to nie dla niego. Tak bywa...

Gość gość
taa jasne, wszyscy gadacie, mi niepotrzebne, nie mamy z mężem blabla. A prawda jest taka, że jak facet ma ze 25 lat i nie ma prawka, to z mety jest gorszy. Nie przetłumaczycie mi, że tak nie jest. Pytanie tylko: dlaczego tak jest?

Gość gość
Jak masz kompleksy to byle powód jest dobry, abyś się poczuł gorszy

Gość gość
kaktuss: może ma coś ze zdrowiem..

Gość gość
to ja z wpisem ze z mem ze nie mamy i wcale zle nam z tego pwodu nie jest. Dobra autorze ,widze ze wiesz lepiej, wiesz swoje, wiec ja nie widze sensu dalszej komunikacji i nie potrafie porozumiewać się z takimi skrajnymi despotami jak ty. Jak wiesz lepiej wiec sobie wiedz lepiej, ja ide stąd . Musisz być aardzo uciążliwy w życiu towarzyskim o ile go posiadasz . zastanow się nad wlasnym sposobem konwersasji z innymi

Gość gość
a w doope sobie wsadz te twoje blablalala. Pisze ci jak ja to widze Idę stąd i ja również

Gość gość
Ja samochodu potrzebuję tylko do tego żeby mieć gdzie bzykać cichodajki z czata za kasę

Gość gość
Mój mąż nie ma. nigdy nie robił, nie czul potrzeby, ja też nie mam, nie mamy auta, dobrze nam z tym. w ogóle żyjemy bardzo eko, na ile się da...

Gość gość
prawda jest taka, że większość facetów bez prawka to po prostu albo śmierdzące lenie dorabiające do swego lenistwa ideologię albo biedacy, których i tak nie będzie stać potem na samochód. W obu przypadkach sytuacja beznadziejna. Piszę jako kobieta.

Gość gość
Błyskotliwość powyższego komentarza aż bije po oczach :)