Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że wszystkim facetom podobają się blondynki??

Polecane posty

Gość gość

czy tak samo jak większości kobiet podobają się bruneci (przynajmniej wszędzie zauważalna jest taka opinia) bo wyglądają na bardziej męskich to tak samo faceci wolą blondynki?

Ja z kolei zorientowalem sie ze jakies 80% dziewczyn ktorymi bylem zainteresowany lacznie z moja byla dziewczyna to blondynki. Ale pytanie Twoje jest troche dziwne, bo zakladam ze nie ma czegos takiego jak awersja do jasnego koloru wlosow. Ja tez lubie brunetki np. Takze tak, wszystkim facetom podobaja sie blondynki ale nie wyszystkie blondynki podobaja sie facetom :D

Gość gość
wole cycate brunetki :p

Gość gość
podejdzcie do tematu poważnie bo staram sie rozwiązać zagadke ludzkości :p

Gość gość
Takze tak, wszystkim facetom podobaja sie blondynki ale nie wyszystkie blondynki podobaja sie facetom Xxx Nic dodać, nic ująć :D

Gość gość
Kolor włosów to nie wszystko. Ka patrze na ogół cech.. ale faktycznie blondynkibwydaja się takie delikatniejsze, bardziej kobiece, niewinne. Osobiście wolę je ale brunetki też są fajne.

Gość gość
Zgadza się,jak również każdemu może podobać się brunetka.Nie ma reguły,wszystko zależy od całokształtu delikwentki.

Gość gość
czy te naukowe badania to bzdury czy prawda?

Gość gość
Nie chcę nic mówić, ale jestem bardziej brunetem, a moje wszystkie dziewczyny (całe 3) były blondynkami. Nigdy na tym się nie zastanawiałem. Zawsze uważałem to za przypadek, ale może jest w tym czymś jakiś podświadomy wybór?

Gość gość
czyli szatynki i brunetki to taka druga liga jak dla kobiet blondyn ?

Gość gość
Najpiękniejsze są kobiety, którym równie pięknie w platynowym blondzie co hebanowej czerni ! Są takie! To jest taki typ urody do którego dopasujesz wszystkie kolory bo to ideał piękna. Znam takich kilka w swoim otoczeniu . Sama miałam już wszystkie kolory jakie można sobie wyobrazić i w żadnym nie wyglądałam źle;) Jednak kolor jasny łagodzi charakter Jeśli ktoś taki ma spokojny charakter śmiało może mieć odważne kolory w tym czarne Ale jeśli jest wybuchowy to może lepiej złagodzić efekt blondem:)

Gość gość
up

Gość gość
nie podobają wam się dziewczyny z brązowymi włosami i jasnymi oczami?

Gość gość
fajnom d/u/p/ę rudom widzialem dzisijaj zajefajny miała tyłeczek

Gość gość
tylko ta pierwsza gwiazdka z wymienionych jest rzeczywiście śliczna, reszta nadrabia makijarzem.. poza tym pytanie jest nie o to, co jest seksowniejsze, tylko ogólnie o upodobania, ale dla facetów to jak zwykle jedno i to samo

Gość gość
o przepraszam, makijaŻem miało być (!!!)

Mam wrażenie że blondynki takie naturalne sprawiają wrażenie takich księżniczek którymi królewicz chciałby się opiekować, natomiast brunetki są bardziej pociągające seksualnie, wydają się (podkreslam że to facetom się tylko tak wydaje, a nie ze tak jest), bardziej pewne siebie, "konkretne".

Gość gość
Szatynki też są spoko. Miałem dwie blondynki i jedną szatynkę. Wszystkie były w sumie spoko.

Gość gość
jak czytałam artykuły naukowe to kobieta ideał to blondynka z niebieskimi oczami, według mnie taki typ urody jest pospolity, wypłowiały bardziej podobają mi się inne typy urody ciekawsze, przecież szatynki i kobiety z zielonymi oczami i piwnymi też mają facetów

Gość gość
Lubie blondynki ale szatyntki zawsze mi sie podobały, takie z zielonymi oczami np.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Polskie farbowane na wszelkie możliwe odcienie blondynki mają brzydkie twarze,długie i duże nosy.Brunetki i szatynki mają łagodniejsze rysy twarzy i małe typowo kobiece nosy. W krajach skandynawskich nie dość że są naturalne blondynki to w dodatku ładniejsze od polskich farbowanek.