Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślałam , że padnę dzisiaj w tym sklepie

Polecane posty

Gość gość

Kobieta ubrana w zwykłą bluzkę bez rękawa, rybaczki jakieś. Jedno dziecko chodziło po sklepie z telefonami i dłubało w nosie, drugie w wózku (ponad roczne już) kobieta rozmawia z pracownikiem nagle podwija bluzkę i karmi. Jak taka krowa dojna, mogła wyjść i wrócić a nie świecić cyckiem. Biedny mężczyzna , który musiał na to patrzeć.

Gość gość
Myśle ze mu sie to podobało. A ty zazdrościsz.

Gość gość
A co w tym ładnego dla obcego faceta? Myślę, że mógł się czuć zażenowany. Sama niebawem zostanę mamą, mam w planie karmić, ale jakaś dyskrecja przy tak intymnej czynności powinna być zachowana. Można iść gdzieś na ławkę odwrócić się i karmić, a nie wywalać wszystko przed obcym facetem, bo to takie piękne, to jest piękne dla matki ewentualnie, a nie całego świata wokoło.

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
Teraz już się wszystko poj/ebało tym ludziom we łbach, coś co jest nienormalne staje się norma, a jeśłi ktoś zwraca uwagę na takie kwestie jak autorko,że to nie wypada itp, uznawany jest za dziwaka.Wszędzie to gó/wno braku kultury się rozlała, zalało nam chamstwo i oszołomstwo, to widać na każdym kroku.

Gość gość
zatarło się pojęcie złotego środka. Ja uważam, że kobiety powinny móc bez problemu karmić publicznie, ALE właśnie jakoś dyskretnie, kulturalnie itd.

Gość gość
Dokłądnie chodzi o złoty środek, sama karmiłam, ale nie afiszowałam się z tym, tylko normalnie, dyskretnie, piersi nie było prawie widać.Czasem jak widzę te matki co wywalają piersi jak mleczarnie, to czuję niesmak, nie chodzi ,ż enie powinno się karmić, bo to jest naturalne, ale nie powinno się z tym afiszować.to tak samo jak się ludzie np całują, czy robią to kulturalnie, czy przy wielu obrerwatorach walą sceny jak z p****li. To się włsnie niestety gdzie wszystko pogubiło.Nie możńa normalne, neutralne, trzeba się obnosić, pokazywać, to wszystko przypomina już zachowanie ekshibicjonistów.

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
zobaczyłaś coś co może nie było jakimś wielkim złem ale ci sie nie spodobało ale ty też nie zakładaj o tym wątku i nie obrabiaj d**y bo to też nieładnie

Gość gość
A wlasnie ze dobrze ze ktos jeszcze zauwaza granice kultury i dobrego smaku bo niektorzy chyba zapomnieli ze sa ludzmi a nie zwierzetami

Gość gość
To niech zwracają uwage osobie "zainteresowanej" a nie przypadkowym ludziom obcym którzy żeby takie mieli zachowania to szanse na to praktycznie żadne. Chodzi tylko żeby obsmarować komuś d**e i tyle. Czy to faktycznie przynosi taką ulge ?

Gość gość
gość dziś A wlasnie ze dobrze ze ktos jeszcze zauwaza granice kultury i dobrego smaku bo niektorzy chyba zapomnieli ze sa ludzmi a nie zwierzetami o o o BRAWO BRAWO BRAWO jeszcze chwila i norma powszechnie uznawana stanie sie to ze facet ustanie przy kasie w markecie i na widok pani za kasa zacznie walic gruche i zaplaci az skonczy.

Gość gość
O matko! Naprawdę? Aż trudno mi uwierzyć, że ktoś się może tak zachować. :o Ale tak jak piszecie brak kultury wychodzi.