Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta najważniejsza

Polecane posty

Gość gość

Moj facet ma dużo koleżanek i zwraca się do nich zdrabniając ich imię , Aneczko, Ewelinko itp ,do mnie tez mówi zdrobniale ale nie w tym problem. Zapytałam się go ostatnio czym jestem wyróżniona w tym jego haremiku to powiedział mi ,że z koleżankami nie sypia :/ Zaznaczę ,że jesteśmy już 4 lata w związku a ja nigdy nie usłyszałam słowa "kocham Cie". Poczułam się dziwnie , mógł przynajmniej powiedzieć ,że jestem dla niego najważniejsza kobieta w życiu.

Nie bądź małostkowa, skoro nie sypia z koleżankami, znaczy jesteś ważna. Mózg faceta funkcjonuje inaczej, najważniejszą jest się kiedy konkurencja nie śpi.

Gość gość
Teraz nie sypia ale kiedyś gdy jeszcze nie byliśmy razem często to mu się zdarzało więc takim wyznaniem strzelił sobie w pietę.

Jednak co było i nie jest, nie pisze się w rejestr. Wiedziałaś, zatem z kim się wiążesz.

Gość gość
Owszem wiedziałam i mogę mieć tylko pretensje do siebie ale jednak boli.

Domyślam się, zastanów się czy warto. Fakt, w jaki sposób odpowiada tobie o relacjach z koleżankami, świadczy, że nie wszystko jest ok.

Gość gość
Jesteśmy nie tylko para ale tez przyjaciółmi wiec mówi mi wszystko, choć ostatnio zastanawiam się czy to nie jest zbyt wiele bo nie zawsze przyjemnie słucha się opowieści o np nowej koleżance poznanej w autobusie, która pisze do niego listy.