Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Co s膮dzicie o moich nogach

Polecane posty

Go艣膰 prawictwo pospolite 193
twoje nogi nie odstaj膮 raczej od 艣redniej .. Na pewno nie s膮 jakie艣 pokraczne czy wyr贸zniaj膮ce si臋 negatywnie .. Wydaj膮 mi si臋 bez zarzutu , ale sza艂u nie ma .. Widzia艂em lepsze Jednak zawsze sie znajdzie kto艣 kto ma lepsze nogi czy piersi wie膰 nie jest to pow贸d do kompleks贸w .. Moim zdaniem nie musisz niczego zas艂ania膰 ..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
wyrzuc te buty !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W spodenkach super , wcze艣niej skr贸ci艂a艣 sobie nogi t膮 sukienk膮 . Nie s膮 wcale masywne .Spr贸buj mo偶e troch臋 kr贸tsze sukienki to powinno by膰 lepiej ni偶 w tej do kolana i ja艣niejsze kolory . :) I no艣 spodenki , szorty , jeansowe poszarpane itp .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzieki prawictwo, milo przeczytac. Ale one mi sie wydaja bezksztaltne po prostu, jak nogi malej dziewczynki. do tego grube uda i masywne kolana. Jak sie czlowiek napatrzy na te idealnie wyrzezbione nogi u innych, to ciezko nie miec kompleksow.

Udost臋pnij ten post

nogi nie s膮 twoim atutem , ale nie s膮 te偶 twoj膮 s艂ab膮 stron膮 .. m贸g艂bym je oceni膰 na 7/10 , s膮 zwyczajne . jak najbardziej zatem mo偶esz chodzi膰 w szortach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak tak bardzo chcesz je wysmukli膰 to stosuj 膰wiczenia wysmuklaj膮ce nogi , jest tego pe艂no na yt . Na efekty takich 膰wicze艅 trzeba troch臋 poczeka膰 ale na pewno warto .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 , dzieki. Tylko ze ja sie boje odslonic wiecej niz do kolana :-( lydki jeszcze zniose ale uda...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prawictwo, zwyczajne = do bani...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko ze ja wlasnie pracuje nad nimi i nie ma zadnych efektow :-( rowerki, nozyce, chodzenie na palcach, rozciaganie, wszystko idzie sie walic...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a od jakiego czasu robisz te no偶yce, rozciaganie i reszte? Systematycznie? Mo偶e zacznij biega膰 to na pewno da efekty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wida膰 na pewno tylko 偶e n贸g sobie nie wymienisz na inne mo偶esz mie膰 co najwy偶ej smuklejsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Biegac nie chce, bo slyszalam ze bieganie wyrabia miesnie i nogi robia sie masywniejsze. Ale duzo chodze za to, jezdze na rowerze kilka razy w tygodniu na niskich obciazeniach, rowerek na lezaco codziennie po 15 minut.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czop, tylko porz膮dny czop zapodawany regularnie sprawi, 偶e nabierzesz pewnosci siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Robie tak juz od wiosny. Ale nie wiem moze za slabo

Udost臋pnij ten post

wi臋c nie o to chodzi by si臋 bezmy艣lnie odchudza膰 do 48 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jej nogi sa ksztaltne a nie proste. To duzo zmienia. Nawet grubsze od moich nogi beda ladniejsze jesli maja ksztalty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja nawet jesli wysmuklilabym swoje i schudla jeszcze z nich, to one i tak beda proste jak kolki. Okropnosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uda masz dobre , jak nie ma cellulitu to jeszcze lepiej aby je pokazywa膰 . stosuj 膰wiczenia na wysmuklenie ud na pewno co艣 dadz膮 ale ju偶 teraz spokojnie mo偶esz nosi膰 sukienki tylko nie do kolana a kr贸tsze . Sama musisz znale藕膰 swoj膮 d艂ugo艣膰 w kt贸rej b臋dziesz super wygl膮da膰 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem czy sie przelamie do krotszych :-( Wychodze z zalozenia ze nalezy zaslaniac to co sie ma nieidealne, a moje uda takie sa. Kolana tez mam brzydkie, wiec tez uwazam ze powinnam je zaslaniac. A przynajmniej nosic takie fasony sukienek jak na zdjeciu, ktore nie okalaja kolan i troche odwracaja od nich uwage. A jeszcze jak w upal nogi mi spuchna, a puchn膮, to masakra :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To no艣 to co lubisz i si臋 dobrze czujesz , nienoszenie sukienek to nie tragedia .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ta laska np niby ma szczuple nogi, ale sa proste jak kolki wlasnie i brzydko to wyglada. To jest wlasnie najwieksza wada takich nog jak moje, bezksztaltnosc. http://bi.gazeta.pl/im/73/d6/ba/z12244595Q,Szorty.jpg

Udost臋pnij ten post

schudnij 5 kg , to twoje nogi mo偶e nie stan膮 si臋 bardziej kszta艂tne , ale kto艣 sie obejrzy i pomysli ta to ma szczup艂e nogi .. szczup艂o艣膰 to po艂owa sukcesu , a kszta艂ty to druga po艂owa kszta艂t贸w nigdy nie bedziesz mie膰 , ale mo偶esz mie膰 szcup艂e uda i to wystarczy by da膰 twoim nogom ocen臋 8/10

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie masz 艂adnych but贸w do sukienki? Balerin, sanda艂k贸w, cz贸艂enek, koturn? Jak mo偶na na艂o偶y膰 szmaciane trampki do sukienki, to nie jest modne a okropne :O

Udost臋pnij ten post

tak to prawda, dziewczyna z ostaniego linka jaki wklei艂a艣 nie ma lepszych n贸g od ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 to tylko i wylacznie twoja opinia. Rozejrzyj sie, teraz co druga dziewczyna chodzi w bialych tenisowkach do wszystkiego, do sukienek, szortow itd i wyglada to genialnie. Teraz laczy sie style, nie wiem z jakiej epoki ty sie urwales/las.

Udost臋pnij ten post