Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o moich nogach

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 193
powinna przytyć tak 4 kg , jej nogi nabarałyby może kobiecych kształtów , bo na tym zdjęciu ma niesty kształty 13 latki a nie dorosłej kobiety.. http://bi.gazeta.pl/im/73/d6/ba/z12244595Q,Szorty.jpg oceniam te nogi na 6,5 /10

Gość gość
schudnac 5kg nie moge bo od pasa w gore bede wygladac jak kosciotrup :-) najlepiej zebym w ogole juz nie chudla niestety bo wtedy widac to u mnie najbardziej na gorze. szkoda ze nie da sie schudnac z samych nog.

Gość gość
I co z tego, że co druga chodzi? :) Twoje nogi w takim zestawieniu po prostu nie wyglądają ładnie. Koniec, kropka. Wydawało mi się, że prosisz o opinię. Ja tez uważam, że absolutnie trampek do sukienek nie powinnaś zakładać. Możesz je za to nosić do szortów.

jedyna moja rada dla autorki to to , by zrzuciła 4 kg ..

Gość gość
prawictwo, tylko ze na tym polega jej i moj ból, ze nam nic nie pomoze schudniecie/przytycie. Ksztaltu nog sie tym nie zmieni, dalej pozostana kołkami z tym ze chudszymi/grubszymi.

Gość gość
jesli moglabym zrzucic tyle z samych nog to byloby cudownie. Niestety jak sie chudnie to chudnie sie po calosci, a tak jak juz napisalam ja jestem prawie ze chuda od pasa w gore i nie moge juz tam schudnac bo bede jak wieszak. To tak jakbys kazal prawie ze anorektyczce schudnac 4kg. Kuma?

Gość gość
Kużwa to nie noś debilko żadnych krótkich rzeczy tylko paruj się w lecie w długich spodniach. Każdy ci mówi, że masz zgrabne, fajne nogi, a ty dalej jęczysz swoje. Zdanie pozytywne ma prawie 99% wypowiadających się, a ty wciąż kołki, okropność. Nie nogi masz kołki, a mózg!!!!

Gość gość
Taka juz moja glupia uroda, ze moje nogi nijak sie maja do reszty ciala. Patrzac na moja górę to powinnam miec jedna trzecia z tych nog ktore mam. Wyglada to smiesznie niestety stad ten kompleks nog. Gdybym od pasa w gore byla grubsza to wygladalabym przynajmniej proporcjonalnie a same nogi wydawalyby sie szczuplejsze. A tak to mam taka typowa figure "smuklej" gruszki ktorą niewiadomo jak powinno sie ubierac zeby dobrze wygladala.

Gość gość
99% wypowiadajacych sie to pozytywne opinie??? To chyba debilu przeczytales dwie pozytywne a przy reszcie oślepłeś. Od razu wszyscy mowili, ze sa masywne i ze szalu nie ma.

Gość gość
nos dalej trampki do sukienek do kolan to na pewno dobrze wygladac nie bedziesz :D co za baba, pisza jej tu ludzie o tych trampkach do sukienek nieprzypadkowo a ta dalej swoje :D to dalej zle dobieraj zestawy ubran i jecz, ze brzydko wygladasz - przynajmniej bedziesz miala racje

Gość gość
utnij je i po kłopocie

ja sugerowałem ci schudnąć 4 kg , bo nie wiem jak ą masz góre .. po zdjęciu samych nóg nie da się wywnioskować ile ważysz .. Bez tułowia to niemożliwe

Gość gość
Nie czytalas chyba ze te zdjecia co wrzucilam na poczatku byly robione pod zlym katem, co skrocilo mi lydki. Nie czytalas, prawda? Jak wiele osob pewnie. Dlatego tam te tenisowki byc moze nie wygladaja korzystnie, niech wam bedzie (choc dalej uwazam ze tenisowki i sukienki to swietne zestawienie, rozejrzyjcie sie po ulicach i zobaczcie jak dziewczyny chodza poubierane). Ale jak widzialas moje pozniejsze zdjecia w spodenkach to teraz wyobraz sobie te same nogi w tamtej sukience (a to sukienka NIE DO KOLAN tylko PRZED KOLANA) i w tych tenisowkach. Bylaby tragedia? Nie uwazam. Poniewaz jestem wysoka i moge sobie pozwolic na taka dlugosc. co innego niskie dziewczyny.

Gość gość
waze 56 przy wzroscie 171.

Gość gość
To jeżeli uważasz że możesz sobie pozwolić to o co tyle szumu ? Zrób zdjęcie tak jak się należy całej sylwetki bez twarzy i dopiero dawaj do oceny .

możes spokojnie zrzucić 3 kg przy 53 kg nie będziesz wyglądać jak kościotrup .. Tylko pytanie czy 3 kg będzie widoczne w nogach ?.. Moim zdaniem tak..

Gość gość
Widze ze na tym forum nie mozna miec wlasnego zdania. Gdybym tak latwo łykała opinie innych to chyba nie mialabym zadnych kompleksow, nie sadzicie? Nie musialabym wrzucac tu zdjec swoich nog i prosic o ocene. Czytam wszystkie opinie i za wszystkie dziekuje, wszystkie biore pod uwage, ale chyba nie myslicie ze wystarczy jedno zdanie i zmienia sie cale mniemanie czlowieka na dany temat? Czego oczekujecie, ze powiecie mi ze mam fajne nogi i ja nagle zaczne tez tak uwazac??

Gość gość
Moglabym sprobowac z tymi 3kg, ale mysle ze odbiloby sie to bardzo negatywnie na mojej gorze. Nie wiem co gorsze...

organizm zwykle bierze tłuszcz z miejsca gdzie jest go najwięcej . W twoim przypadku są to uda.. Wiec jest duża szansa ze jak zrzucisz 3-4 kg to poczujesz różnice

Gość gość
Kiedy zdarzalo mi sie chudnąć to niestety zawsze najbardziej widoczne bylo to na górze. W nogach minimalnie :-(

Gość gość
To jeżeli nie podobają ci się nogi to pracuj nad nimi ,rowerki 15 mini nożyce nic ci nie dadzą . Są odpowiednie zestawy ćwiczeń na wyszczuplenie i wysmuklenie tych partii ciała i może wtedy nie będziesz miała takich kompleksów bo będą mniej masywne .

zrób sobie teraz zdjęcie w samej bieliznie przy 56 kg i porównaj go za kilka dni z fotką na której ważysz 53 kg . Wtedy sie okaże na którym zdjęciu wyglądasz lepiej

Gość gość
gość dziś , pewnie masz racje, musze poszukac takich zestawow cwiczen. Dzieki. No i moze schudnac te 3kg tak jak prawictwo sugeruje, choc boje sie efektu kosciotrupa od pasa w gore. Ja juz tam mam 34 rozmiar.

Gość gość
Prawictwo nie pisz bzdur . Skoro dziewczyna chudnie najszybciej w górnych partiach to nawet jak coś schudnie z nóg to i tak będzie miała masywne bo góra jeszcze bardziej wyszczupleje .Tylko odpowiednie ćwiczenia na nogi mogą dać efekty bo góra będzie taka jak jest .

Gość gość
Wpisz na yt ćwiczenia na smukłe uda i łydki i wybierz takie które ci najbardziej podejdą . Jeszcze ćwiczenia na wewnętrzną partię ud to trochę zmieni ten kształt . Powodzenia i nie odchudzaj się bo góra będzie źle wyglądała już i tak jest chuda . Noś fajne koszulki takie szersze opadające na jedno ramię itp to troszkę zmniejszy tę różnicę .

Gość gość
Twoja teoria jest mi blizsza ;-) chyba tak zrobie, cwiczenia. Widocznie to co cwiczylam do tej pory to za malo. Dzieki za rade :-)

Gość gość
Prawictwo to jest właśnie bardzo dobre ćwiczenie na smukłe nogi i jędrną pupę :)

Gość gość
probowalam to cwiczenie wykonywac, daje naprawde w kosc :-)

najważniejszy jest efekt .. Co z tego , że daje w kośc jeśli nie daje prawie żadnego efektu .. Tylko o rezultat przecież chodzi