Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Co s膮dzicie o moich nogach

Polecane posty

Go艣膰 prawictwo pospolite 193
powinna przyty膰 tak 4 kg , jej nogi nabara艂yby mo偶e kobiecych kszta艂t贸w , bo na tym zdj臋ciu ma niesty kszta艂ty 13 latki a nie doros艂ej kobiety.. http://bi.gazeta.pl/im/73/d6/ba/z12244595Q,Szorty.jpg oceniam te nogi na 6,5 /10

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
schudnac 5kg nie moge bo od pasa w gore bede wygladac jak kosciotrup :-) najlepiej zebym w ogole juz nie chudla niestety bo wtedy widac to u mnie najbardziej na gorze. szkoda ze nie da sie schudnac z samych nog.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I co z tego, 偶e co druga chodzi? :) Twoje nogi w takim zestawieniu po prostu nie wygl膮daj膮 艂adnie. Koniec, kropka. Wydawa艂o mi si臋, 偶e prosisz o opini臋. Ja tez uwa偶am, 偶e absolutnie trampek do sukienek nie powinna艣 zak艂ada膰. Mo偶esz je za to nosi膰 do szort贸w.

Udost臋pnij ten post

jedyna moja rada dla autorki to to , by zrzuci艂a 4 kg ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prawictwo, tylko ze na tym polega jej i moj b贸l, ze nam nic nie pomoze schudniecie/przytycie. Ksztaltu nog sie tym nie zmieni, dalej pozostana ko艂kami z tym ze chudszymi/grubszymi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jesli moglabym zrzucic tyle z samych nog to byloby cudownie. Niestety jak sie chudnie to chudnie sie po calosci, a tak jak juz napisalam ja jestem prawie ze chuda od pasa w gore i nie moge juz tam schudnac bo bede jak wieszak. To tak jakbys kazal prawie ze anorektyczce schudnac 4kg. Kuma?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ku偶wa to nie no艣 debilko 偶adnych kr贸tkich rzeczy tylko paruj si臋 w lecie w d艂ugich spodniach. Ka偶dy ci m贸wi, 偶e masz zgrabne, fajne nogi, a ty dalej j臋czysz swoje. Zdanie pozytywne ma prawie 99% wypowiadaj膮cych si臋, a ty wci膮偶 ko艂ki, okropno艣膰. Nie nogi masz ko艂ki, a m贸zg!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Taka juz moja glupia uroda, ze moje nogi nijak sie maja do reszty ciala. Patrzac na moja g贸r臋 to powinnam miec jedna trzecia z tych nog ktore mam. Wyglada to smiesznie niestety stad ten kompleks nog. Gdybym od pasa w gore byla grubsza to wygladalabym przynajmniej proporcjonalnie a same nogi wydawalyby sie szczuplejsze. A tak to mam taka typowa figure "smuklej" gruszki ktor膮 niewiadomo jak powinno sie ubierac zeby dobrze wygladala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
99% wypowiadajacych sie to pozytywne opinie??? To chyba debilu przeczytales dwie pozytywne a przy reszcie o艣lep艂e艣. Od razu wszyscy mowili, ze sa masywne i ze szalu nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nos dalej trampki do sukienek do kolan to na pewno dobrze wygladac nie bedziesz :D co za baba, pisza jej tu ludzie o tych trampkach do sukienek nieprzypadkowo a ta dalej swoje :D to dalej zle dobieraj zestawy ubran i jecz, ze brzydko wygladasz - przynajmniej bedziesz miala racje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
utnij je i po k艂opocie

Udost臋pnij ten post

ja sugerowa艂em ci schudn膮膰 4 kg , bo nie wiem jak 膮 masz g贸re .. po zdj臋ciu samych n贸g nie da si臋 wywnioskowa膰 ile wa偶ysz .. Bez tu艂owia to niemo偶liwe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie czytalas chyba ze te zdjecia co wrzucilam na poczatku byly robione pod zlym katem, co skrocilo mi lydki. Nie czytalas, prawda? Jak wiele osob pewnie. Dlatego tam te tenisowki byc moze nie wygladaja korzystnie, niech wam bedzie (choc dalej uwazam ze tenisowki i sukienki to swietne zestawienie, rozejrzyjcie sie po ulicach i zobaczcie jak dziewczyny chodza poubierane). Ale jak widzialas moje pozniejsze zdjecia w spodenkach to teraz wyobraz sobie te same nogi w tamtej sukience (a to sukienka NIE DO KOLAN tylko PRZED KOLANA) i w tych tenisowkach. Bylaby tragedia? Nie uwazam. Poniewaz jestem wysoka i moge sobie pozwolic na taka dlugosc. co innego niskie dziewczyny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
waze 56 przy wzroscie 171.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To je偶eli uwa偶asz 偶e mo偶esz sobie pozwoli膰 to o co tyle szumu ? Zr贸b zdj臋cie tak jak si臋 nale偶y ca艂ej sylwetki bez twarzy i dopiero dawaj do oceny .

Udost臋pnij ten post

mo偶es spokojnie zrzuci膰 3 kg przy 53 kg nie b臋dziesz wygl膮da膰 jak ko艣ciotrup .. Tylko pytanie czy 3 kg b臋dzie widoczne w nogach ?.. Moim zdaniem tak..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widze ze na tym forum nie mozna miec wlasnego zdania. Gdybym tak latwo 艂yka艂a opinie innych to chyba nie mialabym zadnych kompleksow, nie sadzicie? Nie musialabym wrzucac tu zdjec swoich nog i prosic o ocene. Czytam wszystkie opinie i za wszystkie dziekuje, wszystkie biore pod uwage, ale chyba nie myslicie ze wystarczy jedno zdanie i zmienia sie cale mniemanie czlowieka na dany temat? Czego oczekujecie, ze powiecie mi ze mam fajne nogi i ja nagle zaczne tez tak uwazac??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moglabym sprobowac z tymi 3kg, ale mysle ze odbiloby sie to bardzo negatywnie na mojej gorze. Nie wiem co gorsze...

Udost臋pnij ten post

organizm zwykle bierze t艂uszcz z miejsca gdzie jest go najwi臋cej . W twoim przypadku s膮 to uda.. Wiec jest du偶a szansa ze jak zrzucisz 3-4 kg to poczujesz r贸偶nice

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy zdarzalo mi sie chudn膮膰 to niestety zawsze najbardziej widoczne bylo to na g贸rze. W nogach minimalnie :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To je偶eli nie podobaj膮 ci si臋 nogi to pracuj nad nimi ,rowerki 15 mini no偶yce nic ci nie dadz膮 . S膮 odpowiednie zestawy 膰wicze艅 na wyszczuplenie i wysmuklenie tych partii cia艂a i mo偶e wtedy nie b臋dziesz mia艂a takich kompleks贸w bo b臋d膮 mniej masywne .

Udost臋pnij ten post

zr贸b sobie teraz zdj臋cie w samej bieliznie przy 56 kg i por贸wnaj go za kilka dni z fotk膮 na kt贸rej wa偶ysz 53 kg . Wtedy sie oka偶e na kt贸rym zdj臋ciu wygl膮dasz lepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 , pewnie masz racje, musze poszukac takich zestawow cwiczen. Dzieki. No i moze schudnac te 3kg tak jak prawictwo sugeruje, choc boje sie efektu kosciotrupa od pasa w gore. Ja juz tam mam 34 rozmiar.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prawictwo nie pisz bzdur . Skoro dziewczyna chudnie najszybciej w g贸rnych partiach to nawet jak co艣 schudnie z n贸g to i tak b臋dzie mia艂a masywne bo g贸ra jeszcze bardziej wyszczupleje .Tylko odpowiednie 膰wiczenia na nogi mog膮 da膰 efekty bo g贸ra b臋dzie taka jak jest .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wpisz na yt 膰wiczenia na smuk艂e uda i 艂ydki i wybierz takie kt贸re ci najbardziej podejd膮 . Jeszcze 膰wiczenia na wewn臋trzn膮 parti臋 ud to troch臋 zmieni ten kszta艂t . Powodzenia i nie odchudzaj si臋 bo g贸ra b臋dzie 藕le wygl膮da艂a ju偶 i tak jest chuda . No艣 fajne koszulki takie szersze opadaj膮ce na jedno rami臋 itp to troszk臋 zmniejszy t臋 r贸偶nic臋 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Twoja teoria jest mi blizsza ;-) chyba tak zrobie, cwiczenia. Widocznie to co cwiczylam do tej pory to za malo. Dzieki za rade :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prawictwo to jest w艂a艣nie bardzo dobre 膰wiczenie na smuk艂e nogi i j臋drn膮 pup臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
probowalam to cwiczenie wykonywac, daje naprawde w kosc :-)

Udost臋pnij ten post

najwa偶niejszy jest efekt .. Co z tego , 偶e daje w ko艣c je艣li nie daje prawie 偶adnego efektu .. Tylko o rezultat przecie偶 chodzi

Udost臋pnij ten post