Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Potrzebna rada??

Polecane posty

Gość gość

Ludzie poradźcie coś bo już sama nie wiem co zrobić trochę może mojej winy w tym boje się z mężem o tym porozmawiać :-( W 2010 roku Kupilismy Mieszkanie w domku dwu rodzinnym które za pomocą rodziców udało nam się wyremontowac wlozylismy tam dużo pracy jak i pieniędzy. Między czasie jak pokazaliśmy rodzicom to mieszkanie to wyszło straszne piekło ze w co się wpakowalismy dużo pieniędzy jest tam do włożenia i takie tam. A byliśmy rok po ślubie i Bardzo chcieliśmy iść na swoje( wiadomo jak młodzi). Mieszkaliśmy tam dwa lata potem postanowiliśmy to sprzedać udało się( mąż miał trochę za daleko do pracy i ciężki dojazd samochodu nie.mógł brać.bł mieliśmy małe dziecko i samochód był mi potrzebny) po sprzedaży przeprowadziliśmy się do moich rodziców z powrotem i zaczęło się Dlaczego to sprzedaliśmy kłótnie wtracanie do wychowania syna. W.między czasie urodziła się nam.córka. I zaczęło się dziadkowie widzieli tylko wnuczke a wnuczek w odstawke. Mieszka tutaj Jeszcze jeden wnuk jest starszy i dużo głupot uczy.naszego synka zaczęliśmy ich izolować zaczęły się pretensje do.nas ze nie pozwalamy się im bawić i takiemu tam. Postanowiliśmy kupić dom bo już mamy tego dosyć ja strasznie się tego obawiałam ze nie podolamy mamy jedną pensje i.dwójkę małych dzieci a wiadomo czasy straszne. mąż nalegał dobra.zgodziłam się.na kupno domu dom do lekkiego remontu chodź ja bardzo ciężko to widzę ze nie damy rady a taki kredyt to uwiazanie na.całe życie. rodzice mówią ze nie radzę sobie z dwójką dzieci Nie.mam do nich podejścia teściowe uważają odwrotnie ze. Super daje sobie radę jestem krytykowana na każdym kroku. I jeszcze słyszę co znowu kupiliscie sobie rudere wpakowaliscie się jak Poprzednio :-( zrobiłam to dla męża i podpisaliśmy umowę kredytową ale ja nadal mam obawy czy podolamy co uważacie na ten temat po krótkim opisaniu??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować