Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Chce bardzo skromny slub a on nie.

Polecane posty

Gość gość

Ja chce mieć ślub kościelny na zasadzie: ja, on. Rodzice nasi, rodzeństwo + rodzina ich. Babcia i dziadek. Ewentualnie jakiś mega dobry przyjaciel/przyjaciółka i tyle. A on nie, bo wesele to wesele, ślub to ślub. Z reszta jego mama jest oburzona takim ślubem i weselem. I tak postawie na swoim bo beze mnie ślubu nie będzie nie? Ale za jaką cene? A nie chce bo: - nienawidzę wesel, za dużo ludzi jak dla mnie. - jak zaprosisz bliską ciotkę z rodzina to wypada jeszcze z 3 inne dalsze bo się "poobrażają" i już od osoby do osoby robi się tłok. - nie podnieca i nie bawi mnie przejście się w białej sukni wśród obcych ludzi, wysłuchiwanie przyśpiewek, życzeń, toastów. - wracając do punktu pierwszego o nienawidzeniu wesel, ja nie chodziłam na żadne rodzinne wesela wiec podejrzewam że nawet gdybym chciała zrobić duże wesele dla świętego spokoju , ode mnie dużo osób w rewanżu by nie przyszło i znów byłoby źle. - po co więc sobie tyłek zawracać? Mój to wie i wiedział wiec nie wiem o co mu chodzi, beze mnie sie nie ożeni wiec może wyjdzie na moje tylko jakim kosztem? Ja chce tylko kilka/kilkanaście osób, skromna sukienkę, restaurację z chabrami na stole i tyle.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować