Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Policjanci to ścierwo

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata i mam od jakiegoś czasu praktyki na policji. I powiem wam szczerze że policjant to najgorszy typ ludzi... Poklepywanie, niewybredne żarty i seksualne aluzje są na porządku dziennym, nie mają szacunku do kobiet, myślą tylko o bzykaniu i zachowują się jak niewyżyte zwierzęta... mam serdecznie dość i przestrzegam wszystkie dziewczyny przed wiązaniem się z policjantami - BUCHAJE I TYLE :/

Gość gość
Kobieta do policji się nie nadaje, przyjmuje się je tylko żeby robiły kolegom lody w samochodzie.

Gość gość
Nie jestem policjantką, porządkuje papiery na komisariacie i w archiwum i nikomu nie robie lodów, ale ich zachowanie przekracza wszelkie granice, zastanawiam się czy gdzieś tego nie zgłosić :/

Gość gość
Ja dostałam mandat 100 zł za przechodzenie na czerwonym świetle, przechodziłam przez tory tramwajowe, przy obu przystankach po dwóch stronach nie było tramwajów, jakby jakiś jechał musiałby się zatrzymać na przystanku. Musiałam zapłacić za to 100 zł. Teraz nie przechodzę na czerwonym świetle nawet jak droga jest całkiem pusta i ludzie przechodzą, a ja nie, albo nawet nikogo nie ma, ale nie przechodzę, bo wiem, że musiałabym prosić tatę o pieniądze. Stoję na każdym czerwonym świetle.

Gość gość
zgłoś to na policje.... buahahahah :D