Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niech polacy nie mówia ze nie ma pracy w polsce..bo jest pełno ..wlasnie patrze

Polecane posty

Gość gość

na oferty....i najwięcej ofert jest do korporacji.... szukają w interii i onecie product managerów..do tego chyba nie trzeba miec nawet wykształcenia. wystarczy chcieć..ale wam sie najlepiej oplaca mowic ze pracy nie ma

Gość gość
dla Ferdka nie ma

Gość gość
w pośredniaku mi dali kilka takich, wyslalem cv i dostaje odpowiedź że juz nie aktualne po czym za kilka dni oferta pojawia sie znowu :-O Niektórzy twierdza ze to nowa forma zbierania danych osobowych :-D ps. kretynie/kretynko :-D

Gość gość
Mam 55 lat znajdz mi prace pop*****lko:-P

Gość gość
dla jakiego ferdka???? przecież napisalam ci ,że widze mnóstwo ofert w korporacjach typu product manager itd..

Gość gość
w radio ogłosili ,że w pośredniakach jest, najwięcej od kilku lat,ofert pracy,ciekawe czemu dopiero jak PO zaczął grunt palić pod stopami to dopiero okazuje się że wszystko rośnie w kraju,znowu irlandią drugą się stajemy a rzekami mleko i miód płynie?Czemu kopacz obiecuje gruszki na wierzbie byleby tylko zyskać wyborców?

Gość gość
owszem po wiekszych miastach pracy jest w ci/ul ale za jakie pieniądze,ani za to żyć,a zdechnąć się nie da

Gość gość
te oferty w pośredniaku to lipa i to obesrana do kwadratu :-O niektóre te "korporacje" to po otrzymaniu cv nawet nie zdejmują ogłoszenia mimo ze wysylają po kilku dniach odpowiedź ze nie aktualne. Jadą po bandzie na chama sk*****ysyny pyerdolone :-O

Gość gość
product manager to co to za stanowisko??i ile zarabia taki ktoś??pewnie marne 2 tysie..za taką kase ja nie będe robic.

Gość gość
to jest ok 1700 netto w wawie ale oczywiście teoretycznie bo odpowiedź jest zawsze taka sama - już nie aktualne :-D

Gość gość
właśnie,co to jest product menager?

Gość gość
widziałam na fejsie super zdjęcia: na pierwszym jest świeża,parująca kupa,na drugim ta sama kupa obsiadnięta przez muchy,a trzecia fotka pokazuje zbliżenie na pyszczek muchy,uśmiechnięty,umazany w g... i podpis:Joanna Mucha prezentuje program wyborczy premier Kopacz...:)

Gość gość jeszcze raz
jeszcze raz - product manager to fikcja, prawdopodobnie chodzi o handel danymi osobowymi, znawcy tematu odradzają wysylanie CV :-D

Gość gość
product manager zarabia pewnie grosze.. więcma w d***e taka prace.

Gość gość
to nie poprzestawaj na przeglądaniu ,wyslij cy ,idz na interview ,zacznij pracować i odbierz wypłatę. A pózniej wróć do tego co tutaj napisałeś /aś

Gość gość
jaka fikcja????mój kolega jest product managerem w interii i nie jest to fikcja.on ma na glowie strasznie duzo więc odradzam.

Gość gość
gość dziś to nie poprzestawaj na przeglądaniu ,wyslij cy ,idz na interview ,zacznij pracować i odbierz wypłatę. A pózniej wróć do tego co tutaj napisałeś /aś x przecież c***isze pokraczna mamejo że wysylam cv tylko ze nawet do interviev nie dochodzi bo jest NIEAKTUALNE!! I tak było za każdym razem :-O Teraz to dla mnie tez nieaktualne bo juz mam robote ale załatwiłem sobie po starycxh znajomościach :-O Musisz tu opyerdalać swoje polityczne obowiązki? Tłuku obesrany, nie macie jakiegoś portalu dla rzadowych przydupasów?

Gość gość
Jezeli jest to oferta np. w IT to jako Product Manager z doswiadczeniem spokojnie dostaniesz od 5k do 10k, w zaleznosci od firmy.

Gość gość
"za taką kase ja nie będe robic. " czyli lepiej nie mieć nic, albo zasiłek, niż mieć 2000?

Gość gość
ale ja nie wiem co to it. czy firmy onet i interia to jest it????czy nie?? bo widze duzo ogloszen ze szkaja w tych firmach własnie na te stanowiska. i ile netto na reke ?więcej niz 2 tysiace mozna zarobic??jak myslicie?

Gość gość
it to branże informatyczne onet i interia to zwykłe firmy internetowe. nie są fo firmy z branży it.

Gość gość
gość dziś gość dziś to nie poprzestawaj na przeglądaniu ,wyslij cy ,idz na interview ,zacznij pracować i odbierz wypłatę. A pózniej wróć do tego co tutaj napisałeś /aś x przecież c***isze pokraczna mamejo że wysylam cv tylko ze nawet do interviev nie dochodzi bo jest NIEAKTUALNE!! I tak było za każdym razem pechowiec.gif Teraz to dla mnie tez nieaktualne bo juz mam robote ale załatwiłem sobie po starycxh znajomościach pechowiec.gif Musisz tu opyerdalać swoje polityczne obowiązki? Tłuku obesrany, nie macie jakiegoś portalu dla rzadowych przydupasów? x x moja odpowiedz była do autorki/autora tematu.

Gość gość
wszystko za gównianą kasę

Gość gość
Jezeli nie wiesz czym jest IT to raczej pracy jako Product Manager tam nie dostaniesz, jak wspomnialem wczesniej zarobki zaleza od firmy i doswiadczenia, ale zazwyczaj jest to pomiedzy 5 a 10 tysiacami miesiecznie.

Gość gość
5000 to nie dużo,mój kolega po podstawówce zarabiał więcej w fabryce produkującej zbrojenia budowlane.Stał przy maszynie 8 godzin i do domu i niczym się nie przejmował a kasa na konto co miesiąc.

Gość gość
Zapomniałeś dodać, że fabryka była w UK ;)

Gość gość
No to się rozumie, że w cywilizowanym kraju a nie w polszcze.

Gość gość
Wątek jest o wynagrodzeniach w PL, jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy wartością 5k pln w PL i UK w stosunku do kosztów oraz tego jaka jest różnica w wiedzy i doświadczeniu aby tyle zarobić to nie wróżę wielkiej kariery - natomiast jeżeli już chcesz porównywać to w UK zarobki PM w IT to jakieś L50k - L80k rocznie, więc nie wiem czym chcesz zabłysnąć wpominając o kumplu rypiącym w fabryce za L12k rocznie.

Gość gość
Więc tak,kolega jest w Hiszpanii nie w UK.Koszty utrzymania mieszkania czy domu w H. są o wiele niższe niż w Polsce ( piszę o mieszkaniach własnościowych lub kupionych na raty 30 lat temu nie wynajmowanych). Ceny towarów są porównywalne z cenami w Polsce.Chciałem tylko uzmysłowić, że za granicą można zarobić normalne pieniądze,które pozwolą na normalne życie, mając jedynie podstawowe wykształcenie.

Gość gość
To fakt, w cywilizacji za najniższą płacę w pracy nie wymagającą jakichkolwiek kompetencji żyjesz na przyzwoitym poziomie, a tutaj... Szkoda gadać, starczy na garść ryżu