Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niech polacy nie mówia ze nie ma pracy w polsce..bo jest pełno ..wlasnie patrze

Polecane posty

Gość gość
Polskie zarobki są dostosowane do polskich cen. Mniej zarabiamy, ale tutaj wszystko jest tańsze niż zagranicą. Zaczynając od mieszkań (cztery, pięć razy tańsze, ubezpieczeń i żywności). Jak ktoś zarabia 5.000 to żyje na dobrym poziomie. A przecież są tacy co zarabiają dużo więcej. Dlatego większość Polaków nie emigruje, bo w kraju jest coraz lepiej. Emigruje biedopta, ale ci i na zachodzie nie zrobią kariery.

Gość gość
TO FUCHA DLA SZCZURÓW ,A NIE LUDZI.

Gość gość
tak, bo prawdziwi ludzie rypia w fabryce kabli za 1200 netto

>>>Mam 55 lat znajdz mi prace pop*****lko<<< x Nie chciało się nosić teczki, trzeba ciągnąć dziś woreczki :P, x A mama mówi napij się mleka, x a Boluś co? x do knajpy uciekał :P.

>>>product manager to co to za stanowisko??i ile zarabia taki ktoś??pewnie marne 2 tysie..za taką kase ja nie będe robic.<<< x I dlatego GNOJE siedzą tylko i narzekają. x Wartościowych pracowników praca sama szuka.

Gość gość
To prawda

Znajomy zdobył ostatnio kolejny certyfikat. Tydzień później zaproponowano mu pracę z wynagrodzeniem o 2tys na rękę lepszym od obecnego. Na razie na okres 10-ciu m-cy. Zastanawia się, bo stara się być lojalny wobec dotychczasowego pracodawcy. Właśnie negocjuje z nim 10 miesięczny urlop bezpłatny.

Gość gość
Robić się wam nie chce i tyle. Wy byście chcieli zachodnie zarobki, ale polskie ceny a tak dobrze nie ma, nie było i nigdy nie będzie. Jak będziecie więcej zarabiać to będziecie więcej płacic.

Gość gość
U mnie w firmie ( duża firma ale nie korpo), product menager ma około 8 k netto ( plus premia roczna)