Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarkizX

Mam super pomysł na odchudzanie 10 kg miesięcznie

Polecane posty

Gość MarkizX

Pewnie myślisz, że zaraz wyskoczę z: - prochami na odchudzanie, - super systemem ćwiczeń, - jakimś dziwnym urządzeniem do odchudzania, Nie nie nie, nie mam zamiaru niczego sprzedawać ani niczego oferować czy polecać. Dyszka miesięcznie idzie ZDROWO. Temat chciałbym trochę rozwinąć, dlatego muszę mieć pewność, że jest zainteresowanie ;)

Gość gość
co to za pomysł?

Gość gość
Mow!

Gość MarkizX
Cały dowcip polega na tym, żeby w ogóle nie jeść.

Gość gość
co to?

Gość MarkizX
Nie, to nie żaden dowcip. Chciałbym na początku wystosować mały apel. Jeśli ktoś Wam wali ściemę, że sama dieta, same ćwiczenia czy jakiś super produkt wam pomoże, to nie wierzcie mu. Żadna Chodakońska ani super pigułki! Kluczem są 3 rzeczy. 1. Bilans odżywiania (czyli faktycznie określone zasady żywieniowe dostosowane do danego człowieka z podziałem na białko, węgle i tłuszcze). To można załatwić u dietetyka, albo poświęcić kilka godzin i poczytać na ten temat. I DO CHOLERY plan posiłków, którego trzymamy się święcie! Nie ma kompromisów, jeśli jesteś słabym człowiekiem, to lepiej strzel sobie od razu w łeb, bo plan Ci nic nie da - sory za bycie bezpośrednim. 2. Aktywność fizyczna. Jeśli idziemy w spalanie tłuszczu to idealne jest bieganie albo długie i intensywne spacery. To ma być taki spacer minimum 30 minut co 2 dni, ale ma nam brakować tchu. Poza tym wszelka aktywność aerobowa, ale intensywna. Nie praca w ogródeczku czy sprzątanie mieszkania (nie ośmieszajmy się). 3. Nastawienie, psychologia, motywacja. Jeśli ktoś Wam mówił, że dieta to 70% sukcesu, to kłamał. Nastawienie to 90% sukcesu. Rozpisz to na kartce, wymyśl sobie 10 zasad do Twojego celu i pisz je dzień po dniu na kartce. Po 3 tygodniach będziesz mieć je głęboko we krwi, to zadziała jak mantra, jak afirmacja. Zaskoczeni? Pewnie tak, bo spodziewaliście się złotego środka, niestety takiego nie ma. Jest ciężka praca, pot, łzy i czasem krew, ale jeśli się chce coś łatwo, to zazwyczaj to nie ma wartości.

Gość gość
Markizku, zgodzę się z Tobą w 99%, bo u mnie wygląda to jeszcze bardziej restrykcyjnie. Masz rację, że nie ma dróg na skróty. Jeśli chodzi o nastawienie, to warto nad nim pracować, bo można zmienić w sobie wszystko. - szkolenia personalne, - coaching, - sesje hipnotyczne, - psycholog. Wszystko to bardzo pomaga i każda z tych rzeczy to dodatkowe 10% do naszego sukcesu. Ja od siebie polecam też wspomnianą hipnozę (ostatnio w modzie). Sama stosuję nagrania hipnotyczne Hipnosencja (prezentacja na http://hipnosencja.pl ) i po kilku miesiącach życie mi się zmieniło na wielu płaszczyznach, od zdrowia i odchudzania, przez finanse. Bez nastawienia nie ma nic.

Gość gość
i serio na takiej hipnozie da się schudną 10 kilo w miesiac?

Gość gość
Pytanie czy hipnoza działa jest trochę głupie (wybacz ;) ). Hipnoza jest oparta o sugestie. Jeśli ja poproszę Cię teraz, wyobraź sobie, że leżysz na łące... jeśli chcesz ze mną współpracować, to sobie to wyobrazisz, dalej przeniosę Cię w trans i tam podam sugestie. Jeśli się zaprzesz i powiesz, że nie chcesz sobie nic wyobrażać, że się boisz, że coś tam, to nawet na siłę Ci nie pomogę. Identycznie tak samo będzie z psychologiem. Bo to praca na psychice ludzkiej, tylko Ty masz dostęp do swojej.

Gość gość
no ja sorawdze to wasze odchudzanie - zamówiłam te nagrania na maila i już doszły - napisze o efektach za dni kilka

Gość gość
Ja się odchudzałem z hipnozą i pomogło - POLECAM

Gość gość
SPRAWDZIŁAM TE NAGRANIA - i muszę powiedzieć, że są efekty - mniej chce się jeść. Wczoraj wieczorem przesłuchałam tego raz i nie jadłam nic od 19 do godziny 23 co zwykle byłam głodna a teraz nie odczuwałam głodu :)\ OBY TA DALEJ :)

Gość Kasia423
Ja sobie właśnie zamówiłam :) co tam, drogie nie jest a jak się uda to będę foczka jak ta lala :)

>>>Pytanie czy hipnoza działa jest trochę głupie (wybacz )<<< x Wybaczam Ci udawaną GŁUPOTĘ, bo piszesz, by NACIĄGNĄĆ naiwne :(. x >>>Hipnoza jest oparta o sugestie<<< x To zdanie, to dowód, że można bełkotać GŁUPOTY i wplatać między nie, sensowne zdania (wyrwane z kontekstu :( ). x >>>Jeśli ja poproszę Cię teraz, wyobraź sobie, że leżysz na łące... jeśli chcesz ze mną współpracować, to sobie to wyobrazisz, dalej przeniosę Cię w trans i tam podam sugestie. Jeśli się zaprzesz i powiesz, że nie chcesz sobie nic wyobrażać, że się boisz, że coś tam, to nawet na siłę Ci nie pomogę. Identycznie tak samo będzie z psychologiem.<<< x G_wno prawda :(. Ty bełkoczesz coś, na podstawie przeczytanego artykułu o hipnozie. Nie masz zielonego pojęcia, na czym ona polega i jak wprowadza się kogoś w trans :(. To normalne u DOMOKRĄŻCÓW, usiłujących WYŁUDZIĆ pieniądze :(. Nawet początkujący hipnotyzer wie, że do każdego człowieka, należy podejść indywidualnie. To jak gra w szachy. Ruchów łatwo jest się nauczyć, ale tuman sensu tej gry nie pojmie. Podobnie Ty BREDZISZ o hipnozie, by WYŁUDZIĆ pieniądze, za nic niewarte nagrania :(. x >>>Bo to praca na psychice ludzkiej, tylko Ty masz dostęp do swojej.<<< x Pierd-lenie w banię :P. Nawet doświadczony psycholog, nie ma pełnego dostępu do własnej psyche, a tu NACIĄGACZ wmawia naiwnej babie, że jest lepsza od wykształconego specjalisty :(. x Muszę przyznać, ze cały temat zbudowaliście bardzo dobrze :). Widać, że jesteście DOŚWIADCZONYMI OSZUSTAMI :P :P :P.

Gość gość
Ja nie wiem czy to jest szybkie odchudzanie ale na pewno skuteczne.Do zbilansowanej diety i nie dużego wysiłku fizycznego biorę suplement diety Foreverslim.Od początku lipca schudłam 5 kg.Dla mnie to już jest sporo a wierzę żę będzie jeszcze więcej.