Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa_2015

Chłopak zaproponowal trójkąt ze swoim kumplem

Polecane posty

Gość ewa_2015

mam trochę nietypową sytuację. Otóż mój chłopak z którym jestem już od ponad 5 lat a znamy się z 15, poznal w pracy kolgę, który nastepnie stał się jego przyjacielem. Wspólne wypady na mazury, gory, morze - tylko oni we 2. Po jednym z ostatnich takich ich weekendów, moj chlopak zaproponował że może byśmy sprobowali czegoś nowego w łózku, konkretnie układu on, ja i jego przyjaciel. Było to w ramach jakiegoś żartu, ale zaczęłam się zastanawiać nad tym co oni robią na tych wyjazdach i czy to faktycznie jest łowienie ryb, czy chodzenie po górach. Nie wiem skąd mógł wpaśc na taki pomysł. Co powinnam zrobić? Nigdy nie myślalam o takim układzie, dla mnie to by był chyba koniec związku...

Gość gość
gej

Gość gość
Akt zawierzenia Niepokalanemu Sercu Maryi, Królowej Polski

Gość gość
nie daj sie ! Jak sie obrazie tym ze powiesz nie to niech wali kolegę dalej gej ...

Gość ewa_2015
kurcze, myslicie że jest gejem?! zaczełam się bać o to, ze tam zaliczają jakies panienki. My dalej uprawiamy sex. Fakt, że jakos rzadziej, bo kilka razy w miesiącu. Mój facet nie wygląda na geja, ten jego kolega też. Nie wiem co powinnam zrobić.

Gość gość
eh tam bzdury pisza:)

Gość gość
Gejem to może nie, ale bi jest na 100%. Żaden100% hetero nie pozwoli na to aby jego kobiety dotykał inny samiec, a on może z tym kolegą już się zabawiał na wyjazdach i teraz ciebie próbuje w to wciągnąć :)

Gość gość
Mój facet nie wygląda na geja, ten jego kolega też x A jak według ciebie wygląda gej? Idź do siłowni, tam co drugi napakowany i wytatuowany koks o wyglądzie bandyty ma skłonności homo.

Gość gość
sporo facetów ma skłonności bi, tak jak kobiety, ale niewielu się do tego przyzna nawet przed sobą! to jak podejdziesz do propozycji to już Twoja sprawa, ja osobiście od dawna marzę o trójkącie z dwoma facetami, ale takie zabawy często źle wpływają na związek...

Gość gość
jest na 100 % ciepły. Tym bardziej że chce to z kolegą z pracy. Gejuch jak nic

Gość gość
Pierrddolnij go w cholerę. Normalny to on nie jest.

Gość tylko gość
nie jest normalne żeby facet chciał aby jego ukochaną posuwał jakiś inny koleś. zdecydowanie odmów

Gość gość
Szukac innego.

Gość gość
gej i tyle sam chce go brać ale sie nie przyzna więc niby namawia na trojkat

Gość gość
Moim zdaniem to żaden z niego gej Co najwyzej bisexualny jest ale nie gej Porozmawiaj z nim i wybadaj jego orientację sexualna bo być może nie jest nawet bi tylko po prostu chce trójkąta A ty możesz sprubowac takiego trojkata jeśli tylko chcesz

Gość ewa_2015
w sumie to może macie racje z tymi ich wyjazdami, jeżdżą tak ze 2 razy w miesiącu na weekendy a czasem i 3-4 dni. podchodzilam do tego, że to normalne chociaż ostatnio troche sie wkurzyłam, że zamiast ze mną na długi weekend w czerwcu to pojechal z tym kolegą. Faktycznie cały czas mi opowiada o tym koledze. Czego on to nie zrobił o czym to z nim nie mozna porozmawiać i w ogóle jaki to on jest wspaniały, gdzie to razem na obiedzie nie byli, czego to nie probowali nowego. Miałam z nim porozmawiać dzisiaj jak wroci z pracy, ale odpisał, ż będzie późno bo poszedl na piwo. Pewnie poszedl z nim i nie wiem czy tylko na piwo. Nie chce wyjśc na jakąś chorobliwie zazdrosną albo robić awantury, ale musze z nim porozmawiać o tym wszystkim...

Gość gość
Kiedys o podobnej sytuacji byl film nie pamietam tytulu ale altor po jakims czasie popelnil samobojstwo

Gość gość
Może na tych wyjazdach twój opowiada koledze jaka jesteś z******ta w łóżku i kolega też by chciał się przekonać. Trójkąty to fajna sprawa. Z żoną mieliśmy kilka (raz 2K+M i dwa razy 2M+K) i nie mogę powiedzieć, że było źle. Ważne, żeby z góry ustalić granice na co się pozwala i ich przestrzegać.

Gość gość
Wyjazdy z kolegą co weekend zamiast z własną kobietą normalne nie jest, więc jak najszybciej skończyłabym ten związek, bo nawet jeśli nie jest ukrytym homo, to cholera wie co oni tam robią i co może przynieść do domu.

Gość jayke
też bym tak chciał.proponowałem żonie ale nie chcę się zgodzić a ja nie będę nalegał.twierdzi,że wystarczy jej to co mam.nie jestem gejem i mam obrzydzenie do gejów ale w 2jkę to bym żonce chętnie dogodził.narazie pozostaje sfera marzeń i niekiedy dildo na 3ciego

Gość gość
Uciekaj od tego chłopaka bo to alfons i od jego kumpla też uciekaj póki możesz wycofać się z tego syfu. Niemożliwe jest, powtórzę, niemożliwe jest że kochający facet oddaje swoją kobietę innemu facetowi, i jak gość wyżej próbuje tłumaczyć ze robi to dla niej. Cyrk.

Gość gość
Ludzie - co sie z wami dzieje?? Po co takie bzury dziewczynie wypisujecie. Chlopak ma fajny pomysl to niech sie zabawia w trijke i juz. Ja moja zonke od jakiegos czasu namawiam na taka zabawe i mam nadzieje, ze sie zgodzi. Zycze powodzenia! :-)

Gość gość
o k.... Fajny pomysł. A to dobre. Konam:-). Jesteś tak samo ciepły jak facet autorki, a przykrywka dobrym pomysłem gejostwa jest śmieszna. Co za c***a :-)

Gość gość
Jeszcze bym zrozumiał dwie kobiety w łóżku, ale nigdy w życiu nie pozwoliłbym na to aby jakiś facet bzykał moją dziewczynę, na samo wyobrażenie że obok mnie leżałby inny goły facet robi mi się nie dobrze. Twój facet autorko to zwykła c***a i to nawet nie podlega dyskusji.

Gość gość
bezdyskusyjnie gej,sam to przerabiałem - nie wiedziałem jak wybrnąć to zaproponowałem trójkąt,w końcu rzuciłem dziewczynę i zostałem z nim - skrywana natura zawsze wyjdzie na wierzch

Gość gość
E tam gej od razu...niekoniecznie. Nam tez zdazyla sie taka sytuacja,ale na spontanie. Troche wypilismy we 3... i padla propozycja ze strony mojego... no i po dlugich namowach sie zgodzilam...po 5 minutach zakonczylam,jak kolega chcial zebym wziela mu do ust... nie dalam dalej rady... a moj facet mial takie wyrzuty i tak tego zalowal,ze przez miesiac chodzil struty... NIE ZGADZAJ SIE

Gość gość
Troche to dziwne. Rozumiem potrzebe urozmaicenia chociaz osobiscie nie siem jak facet moze tolerowac w lozku drugiego kolesia. Ty bys tolerowala druga laske? Niepokojace sa te wypady z z kumplem,gafanie o nim,a wyjazd z nim zamiast z toba nie do przyjecia. Jestes mu do garow potrzebna czy co. Dziwna sytuacja.

Gość gość
nie jest żadnym gejem, skończcie takie bzdury klepać. gdyby był gejem, to waliłby sie z tym kumplem tylko, a z autorką był tylko dla przykrywki, a żadnych 3kątów nie proponował. ale na 100% jest coś na rzeczy, możliwe że już tak na dwa bolce dymali jakąś niunie, ona mając w sobie dwa peny na raz ostro odlatywała, wiec wymyslil, ze autorka tez odleci jak dosiądą ją we dwóch.

Gość gość
sam miałem dość podobny przypadek. raz na domówce u znajomego z pracy, gdy zostaliśmy tylko ja, ten znajomy i koleżanka, znajomy poszedl spac, to zaczelismy sie z tą koleżanką migdalić, ona byla dość glosna, wiec jękami obudzila tego kumpla, on wielkie oczy zrobil co my tu wyprawiamy, a ta kumpela, rozochocona i wstawiona chlapneła aby sie dołączył, jako że wstawiony był z nas każdy to szybko poszlo, a dziewczyna wprost odlatywala jak miala nas dwóch w sobie. w tym czasie spotykalem sie ze swoją byłą na sam seks, ona miala już męża, ale od czasu do czasu lubiła się ze mną bzyknąć, uwielbiala ten sport i cholernie dobra w te klocki była, wiec jak widzialem jak bardzo tamta koleżanka odpływała, gdzy miala w sobie dwa fiuty, to zamarzylem dac mojej ex też taką rozkosz i zaproponowalem trojkacik, niczym facet autorki.