Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa_2015

Chłopak zaproponowal trójkąt ze swoim kumplem

Polecane posty

Gość gość
i co? eks sie zgodzila?;-)

Gość gość
tak, zgodzila sie, choc na początku byla w szoku, ze chce sie nią z kimś dzielic. ale że przeciez juz nie bylismy razem, a ona to nawet miala juz męża, to namowy szybko poszły, zresztą to rasowa zdzira i dymanie ma we krwi, wiec ciekawa nowego była.

Gość Arencjusz
Niezle sie usmialem z tego geja. Facet ma ochote wprowadzic Ciebie w nowy wymiar sexu. Nie znaczy to ze Cie nie kocha. Rozgranicz sex i przyjemnosc od milosci a przezyjesz sex zupelnie na nowo. Koledzy pewnie wymieniali sie doswiadczeniami na wyjezdzie i stad propozycja.

Gość gość
też dostałam taką propozycję - że jego żona wyjechała, że nie ma nic przeciwko, że w ten sposób nie będzie chodził na lewizny a my skosztujemy czegoś nowego. Nie traktowałam tego poważnie, jako coś zupełnie abstrakcyjnego, dlatego m.in. palnęłam - może najpierw dla oswojenia i sprawdzenia czy na pewno nie ma nic przeciwko - trójkącik z nią jak on wyjedzie. Z trójkąta z nim nic w końcu nie wyszło - temat nie był kontynuowany. Ale niedługo potem ona zatrzymała się u nas - coś służbowego plus weekend. Żartowaliśmy o tamtej propozycji i wtedy mój palnął jaki był mój pomysł - warunek. Potem nic ale na wieczór przed wyjazdem zaproponowała że przygotuje kolację. Miało być specjane munu i specjalny tradycyjny sposób jego podania. Zrobiła jakieś specjały południowo amerykańskie i podała je toples, zwracając mi uwagę że tak również należy je spożywać. No i potem tak już samo poszło.

Gość gość
Mnie mąż zaproponował kilka lat temu gdzie chętnie się zgodziłam. Oboje szukaliśmy kochanka i oboje go musieliśmy zaakceptować. Po pierwszy naszym wspaniałym trójkącie poszliśmy dalej i obecnie mamy wymianę partnerów gdzie jest dużo lepiej bo mąż nie czuje się pokrzywdzony.

Gość gość
23:17, napisz proszę do mnie: facetpo36@wp.pl

Gość gość
Gość z mailem facetpo36 próbuje się umawiać na sex z Ginekologiem! To się nazywa desperacja.

Gość gość
peda; podaje sie za kobiete i opowiada o wspanailym trojkacie zalosne :D:D:DD:D