Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety w ciąży, czy też jesteście takie rozlazłe?

Polecane posty

Gość gość

Normalnie czuję się jak człowiek budyń, jakbym się rozlewała na boki i siedzę taka skapcaniała, nic mi się nie chce, co zjem lub wypiję to mnie mdli, jak nie zjem to też mnie mdli. Męczy mnie nawet czytanie bo jestem taka zmęczona a zasnąć nie mogę.

Gość gość
To samo mam. Jeszcze te upały

Gość gość
do roboty

Gość gość
Czlowiek budyn:D hehe tak, ale dlatego, ze juz koncowka i jestem spuchnieta i ciezka

Gość gość
Czlowiek budyn:D hehe tak, ale dlatego, ze juz koncowka i jestem spuchnieta i ciezka

Gość gość
Dobrze ,ze jak nie słoń w skaładzie porcelany:D

Gość gość
Jestem w 27tyg,c. I mam podobnie :( Juz mnie nie mdli ale nic mi sie nie chce. Wszystko mnie wkurza. Nic nie cieszy. Totalna masakra ! Mam urlop ale nawet nie chce mi sie nigdzie wyjechać. Nie mam na nic siły ani ochoty. Jestem totalnie inna osobą niż przed c. Odliczam dni Irak to minie. Jeszcze tak 3 miesiące bleeeee

Gość gość
Ja się czuje świetnie, jestem w drugiej ciąży i wszystko mi się chce, pracuje na 1/2 etatu, ćwiczę, spaceruje z drugim dzieckiem, gotuje pyszne zdrowe obiadki, rewelacja. Seks z mężem uprawiam co drugi dzień ;) Uśmiech nie schodzi mi z twarzy. Malutko przytyłam, czuje się atrakcyjna :)

Gość gość
Ja jestem na samym początku drogi! utyłam 2 kg bo miałam straszny apetyt a czuję się właśnie jakby mnie wszędzie pełno było więc co będzie potem! Co do sexu i sportu to nawet nie wiem czy mi wolno

Gość gość
9 miesiac-o dziwo jeszcze sie wiele chce ale na poczatku ciazy mogłam jedynie spac:P