Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtf do cholery

Moja żona ma nadwage, co robić, rozwód?

Polecane posty

Gość wtf do cholery

brałem ją 10 lat temu to miała koło 60kg, i wyglądała ok, teraz ma 80kg. Co robić? Rozwód? Przecież to zmienianie warunków po tranzakcji. Dodam że ja mam prawie taką samą wage jak 10 lat temu.

Gość Ona1416
Typowe... Myśli taka, że już usidliła faceta to nie musi się starać i dbać o wygląd. Rozumiem, że po ciąży itp. kobieta może przytyć, ale pytanie czy jest jej dobrze teraz tak jak jest czy się stara, ćwiczy, robi cokolwiek w kierunku tego żeby lepiej wyglądać. Jeśli się stara - pomóż jej w tym, motywuj. Jeśli ma to gdzieś - to chyba znaczy, że jej też już nie zależy i nie chce podobać się własnemu mężowi. Wkurza mnie to, że po ślubie kobiety tak przestają o siebie dbać i robią z siebie często kaszaloty. Każda ma prawo przytyć kilka kilo, ale nie kilkadziesiąt do cholery. A później wielkie zdziwienie, dlaczego on mnie zdradził - bo przestałaś być dla niego atrakcyjna seksualnie, proste.

Gość gość
Hmmm atrakcyjnosc to jedno. Ale chyba też taki mąż czuje, ze zonie przestalo zalezec, ze przestal byc dla niej wazny.

A jakby straciła obie nogi w wypadku albo zachorowała na raka piersi, to co wtedy? Może dobić?

Gość gość
kaktusss dziś tu chodzi o coś co można kontrolować, a nie nagłe przypadki

Gość gość
Ja bym ja zostawil w p**du, poszukaj sobie jakiejs 16 :)

Wybacz ale dla mnie to bardzo dziwne. Skoro brałeś ja dziesięć lat temu to przecież kochałeś, a teraz uczucie się skończyło. Może powinieneś ją wspierać a nie zostawić.

Gość gość
gdzie 16latke znaleźć?

Gość gość
idź pod gimnazjum z cukierkami

Gość gość
jarmos dziś xx brałem ją jako cały zestaw a teraz części sa inne

Gość gość
warunków po tranzakcji. słownik se k... kup najpierw

Gość gość
słabo - jak kochasz tylko jej wygląd - a jak będzie stara i pomarszczona to co? Też nowszy model? Mój chłop bardzo mnie wspierał podczas diety! Cotygodniowe wizyty w restauracjach z tłustym czerwonym mięchem zamienił specjalnie dla mnie na tłuste ryby pieczone, sam zresztą też zaczął je jeść - a nigdy nie jadał ryb. Lody jak kupował to sorbety, jak miał ochotę na czipsy to starał się nie jeść w mojej obecności, zapisał się ze mną na basen żebym nie czuła się samotna i razem chodziliśmy zresztą do tej pory chodzimy 1-2 razy w tygodniu. Kupił sobie rower zeby ze mną jeździć chociaż raczej nie jest typem aktywnie wypoczywającym. Ale to trzeba kochać sercem a nie ptakiem.

Gość gość
A później wielkie zdziwienie, dlaczego on mnie zdradził - bo przestałaś być dla niego atrakcyjna seksualnie, proste. wiesz lala, może jakby on był dla niej atrakcyjny seksualnie to by się nie zapasła. Jak to zrobiła to prawdopodobnie jego ujek też już jej nie bawi

Gość gość
To nie tak ... Jeśli kobieta tyje znaczy że z jakiegoś powodu czuje sie nieszczęśliwa .... Może najpierw zastanowienia się czy aby to właśnie ty nie jesteś przyczyną tego stanu !!!! Zamiast myśleć o rozwodzie pomysł co zrobić by znow poczuła się szczęśliwa a zareczam ci że szczęśliwa kobieta potrafi zadbać o siebie

Gość gość
Jestem 15 lat po ślubie a figure mam lepszą niz przed slubem. Moj mąż zlosci sie ze cwicze i dbam o siebie. Byc moze powodem zlosci jest fakt ze inni faceci oglądają sie za mną po mimo iz nie mam osoemnastu lat. Noi jak tu dogodzic facetowi? Za gruba zła idealna zła więc jak powinnysmy wygladac zeby zadowolic męża?

Gość gość
czegos nie rozumiesz autora watku zadowoli cokolwiek byle wazylo 2/3 zony z twoim mezem nie ma to nic wspolnego

Gość gość
Autorze a co ja mam powiedzieć jestem 21 lat po ślubie waga jak przed czyli 60 kg 165cm wzrost a moj pan 125 kg przy 178cm przytył prawie 40 kg od ślubu .Nic nie pomaga ani prośby ani grożby