Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam prawie 31 lat i jeszcze nigdy z nikim nie bylam w lozku

Polecane posty

Gość gość
Mieszkam w domku za miastem, i w tym momencie nie mam mozliwosci na zycie towarzyskie. Jednak bedac na studiach, mieszkalam w duzych miastach i tez nic nie dalo.

Gość gość
nie masz czego żałować że z nikim nie byłaś w łóżku, niewielka strata

Gość gość
gość dziś - jakby miała faceta którego kocha i wielokrotne orgazmy to raczej ogromna strata...

Gość Estelle001
Spokojnie, byłam prawie w Twoim wieku, jak związałam się z moim męzem i to z nim przeżyłam pierwszy raz. Absolutnie nie żałuję, że czekałam, mąż tez nie narzeka :)

Gość gość
Ja jednak nie mam mozliwosci poznania kogokolwiek, wiec nie mysle, ze moja sytuacja sie kiedys zmieni.

Gość gość
Jak ci to tak przeszkadza, a nie chcesz czekać na "ideał", to znajdź sobie sympatycznego kochanka, on cię rozdziewiczy.

Gość gość
Nie czekam na ideal, poniewaz nie wierze w idealy.

Gość gość
A co to za problem znaleźć sobie kogoś do seksu? Sama bez większych problemów w ciągu kilku dni znalazłam sobie przyjaciela do nocnych zabaw i oprócz tego że jest w tym dobry, to na dodatek bardziej dba o moją przyjemność, niż o swoją i doskonale wie jak mnie zadowolić :)

Gość gość
No to niedługo emerytura a ty nie bzykana? Porażka. Ja już przeleciałam ponad trzydziestu facetów a mam tylko 27 lat. I mam nadzieję, że jeszcze wielu zaliczę nawet po ślubie (wychodzę za mąż za miesiąc).

Gość gość
Jak sie nie prowadzi zycia towarzyskiego I mieszka w domku za miastem, to jest bardzo trudno poznac kogos.

Gość gość
Eeee tam, internet jest równie dobry do poszukiwań znajomości, co i świat realny, a już tym bardzie klub, czy pub, gdzie ludzie idą tylko po to aby się zabawić na jedną noc.

Gość gość
Nie potrafie w ten sposob.

Gość gość
no to musisz zacząć gdzieś jednak więcej bywać jeśli chcesz kogoś poznać

Gość gość
Dlaczego nie potrafisz?

Gość gość
Nie wiem dlaczego, ale skoro mi wyszlo gdy bylam mlodsza, to teraz tym bardziej.

Gość gość
Troche jak jakas klatwa, co nie?

Gość gość
ja mam 24 lata i też nigdy nikogo nie miałam. Całowałam się jedynie raz w życiu - za dużo % i dałam się ponieść chwili :) Próbowałam szukać przez neta ale tam jak powiesz, że szukasz kogoś tylko na seks to tabuny chętnych i jeden przez drugiego się 'licytuje'. Zrezygnowałam, nie umiem tak. Na miłość nie czekam, nie wierzę w to. Chciałabym chociaż spróbować, kurczę ten dotyk skóry, ust...to musi być przyjemne ;)

Gość gość
gość dziś bo źle szukałaś... jak szukasz kogoś na seks to wybieraj sama tego co Ci się podoba na portalu napisz kilka wiadomości zapoznawczych i dopiero propozycja seksu. Kiedyś jedna kobieta z sympatii mnie tak zagadywała i uwierz mi umówił bym się z nią ale w międzyczasie kogoś poznałem live więc tego typu spotkanie odpadało.

Gość gość
Jasne - jak bym się uparła to bym wybrała. Ale nie mogłam jakoś...