Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RozczarowanyOłówek

Po co ludzie biorą psy do mieszkań w bloku?

Polecane posty

Po co ludzie biorą psy do mieszkań w bloku.Wychodzą do pracy,te pozostawione same,wyją przez pół dnia.Kolejnym argumentem jest fakt,że trawniki nieopodal sklepów są obsrane,mury obejszczane. Po co ludziom zwierzęta,skoro nie mają dla nich czasu,nie mają chęci sprzątać po nich ...

Gość gość
Znajdź sobie faceta i nie marudź na Kafe :P

Gość g¤ść
bo lubią, po co sobie tym głowe zawracasz :)

Gość g¤ść
to Ty na avku ? :)

no oni lubią i biorą sobie pieska,ale nie każdy lubi słuchać jak taki pies wyje i szczeka,bo odpowiedzialni ''opiekunowie'' zostawili go samego na kilka godzin :|

Gość gość
Zrobiłaś się Marudny ołówek

Gość gość
To nie ołówek na av :P kłamczuszek!

Gość gość
ja mam dużo psów w bloku, czasami słyszę pies na górze zaszczeka- może raz na tydzień. Nie wydaje mi się żeby psy cierpiały, a jak się mieszka w domu za miastem to często dłużej jest się poza domem.

Gość g¤ść
uroki życia w skupiskach ludzkich

Gość gość
po to zeby takie przyglupy nołlajfy mialy sie nad czym nocami zastanawiac i analizowac

Moje psy nigdy nie wyją, bo żaden nie umie. Młodszy nawet nie umie szczekać, tylko chrumka jak świnka. Starsza drze ryja jak ktoś do drzwi dzwoni i tyle jej szczekania. Jak zostają same w domu to śpią. Ale sąsiedzi mają 5 psów i to jest hardcore, bo one potrafią przez 8 godzin ujadać i wyć.

Gość gość
jasne, biedne pieski w cieplych mieszkankach w blokach. Masz racje debilko, pies powinien byc na metrowym lancuchu przypiety do budy w klatce metr na metr, z pusta micha, zapchlony, ujadajacy caly rok i zamarzajacy w zimie, a kanapy to w tym zyciu nawet na oczy nie zobaczy

Mnie też to powoli irytuje.Nigdy nie przeszkadzało mi,że gdzieś tam psiak z oddali ujada,dopóki naprzeciwko mnie nie wprowadziła się sąsiadka.Wychodzi rano do pracy i przez cały czas,kiedy jej nie ma,jej pies stoi pod drzwiami i wyje.

Gość gość
Kim się rozczarowałaś ołówek? :P

23.10 a skąd te skrajności. Piszę,że każdy powinien zastanowić się zanim weźmie sobie czworonogiego towarzysza.Zwłaszcza czy poza wzięciem go pod dach,jest w stanie mu cos zaoferować.Nie wiem czy fajnie dla być zamknietym w czterech scianach przez 10 godzin.Jedzenie to nie wszystko ; >

Gość g¤ść
Pogadaj z tą sąsiadką, może zaproponuj jej kota. A dziewczyna na avku jest ładna. ;)

Gość gość
Ludzie psy w blokach chowaja kosztem innych lokatorów to brudasy wszystko obsrane i obszczane uważam że na chowanie psa w bloku winna byc zgoda pozostałych lokatorów dlaczego brudas ma większe prawa od spokojnych ludzi którzy chcą odpocząc po pracy a tak słuchają wbrew własnej woli ujadanie psa i wąchaja jeszcze smród psiego łajna

Gość gość
To transex :D

Gość gość
Bez przesady.Sa psy w blokach które nie szczekaja.A wiele psów jest bardziej czysta niż niektórzy ludzie

Gość gość
Wymiguje się od odpowiedzi! :P

Gość gość
Dla psa zawsze bedzie lepiej nawet byc samemu przez kilkanascie godzin niz siedziec w schronisku. A co do wycia... hmm..pewnie kwestia treningu..

Gość g¤ść
jakiego odgłosu zwierzęcia pies sie boi i robi pod siebie zamiast hałasowac he ? sposobem to załatw jak rozmowa nie przyniesie oczekiwanych rezultatów. ;)

Gość g¤ść
transex ? niemożliwe, brak jest jabłka adama :)

Gość gość
bo ludzie źle podchodzą do psów.. często biorą psa bo jest "ładny i słodki" i zwykle chcą żeby "nie szczekał nie jadł nie pił i nie srał" a to jest żywa istota która też ma swoje potrzeby... a potem mamy porzucone psy i zapchane schroniska . Nie wiem ile potrzeba świadomości ludziom przecież takich spraw z porzucaniem zwierząt jest całe mnóstwo.. psy często pozostawione są na pastwę losu albo bite i dręczone bo nie jest "idealne "... taka prawa.. jeśli ludzie kupujecie psa albo kota to przy okazji nie zapomnijcie użyć mózgu bo to nie zabawka! tyle na ten temat ! myślę że dotarło!

ale ja nie chce w nijaki sposób rozwiazywać tego problemu.Zamkne drzwi do pokoju,zaloze sluchawki jak to zazwyczaj lubie robić i jeest mi to obojętne.Natomiast wiem,że to przeszkadza lokatorom.Zdarzało się,że do tej sasiadki przyjechala policja,z powodu zakłócania porządku. Po prostu zaproponowałam temat do dyskusji (:

Gość gość
bo człowieki są gupsze od takich psów

Gość gość
aha i kupowanie psa lub kota dziecku w prezencie jest chore... często kupują na ślepo a potem jak się znudzi to porzucają.. ile jeszcze tego będzie ile musi być ofiar niewinnych stworzeń żeby ludzie przejrzeli na oczy?? Psy są mądre pomagają ludziom , często nawet ratują nam życie a my co? Tak im się odwdzięczamy.

Gość gość
niby wyższa inteligencja a taka zacofana