Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skoro "ludzie" potrafią podrzucić psu kiełbasę z haczykiem czy gwozdziem to czem

Polecane posty

Gość gość

czemu niby mam być gorsza i nie zapodać ich bachorowi podobnego smakołyku? To i to niewinne i sprawy sobie nie zdaje.

Gość gość
w obu przypadkach nie sposób udowodnić kto połozył cukierki na ławce i kto rozrzucił zatrutą kiełbasę po trawniku,więc pilnujcie mamuski swoich bękartów bo widać nie tylko autorka o tym mysli

Gość gość
świetny pomysł może by toto w końcu zamknęło mordy na pare dni

Gość gość
dopóki na moim osiedlu psy mają się dobrze nie widzę sensu takiej akcji ,ale gdyby tylko to ...w każdym razie skończyłam chemie i wiem co i jak :)

Gość gość
Wy psie mamy jesteście upośledzone, serio

Gość gość
hehe załozę się że nie ty pierwsza na to wpadłaś

Gość gość
co za debili ziemia nosi :o

Gość gość
Trzeba mieć poważny problem ze sobą, żeby narażać bezbronne dzieci czy zwierzaki z powodu własnej frustracji hałasem czy gówienkami, czy też o zgrozo rewanżem patologią na patologie.

Gość gość
ja niedawno widziałem jak dzieciak srał przy placu zabaw ,sam jestem ojcem i byłem z moim synkiem ,ale to było ohydne ,a tępa dzida nawet nie pozbierała ,wzięła dziecko na kolana ,powycierała mokrymi chustkami i wróciła do jarania fajki

Gość gość
No cóż, trzeba reagować od razu na takie zachowanie. Co za różnica w jakie gówienko się wdepnie. Może zawstydzenie tej kobiety publicznie byłoby wysoce kształcące ;-)

Gość gość
haha w stanach niektórzy podają bachorą zatrute cukierki narazie niestety jest to zjawisko marginalne nad czym bardzo boleję :(

Gość gość
albo z wiatrówki sobie postrzelać do takich ruchomych celów,tak jak do tego pieska teriera pako ktoś strzelał :(

Gość gość
jakiego teriera ? nic nie słyszałam

Gość gość
Pies codziennie podrzuca klocka, a jego właściciel mu w tym wręcz kibicuje.

Gość gość
nie sprzatanie to osobny problem i trzeba by śrutem nafaszerowac właściciela a nie psa ,strasznie kochany ten pako nie rozumiem jak można było zrobic coś takiego :(

Gość gość
i jeszcze jedna uwaga ! jak zbierzesz kupę i wrzucisz ja do miejskiego kosza masz mandat! tylko specjalne kosze na psie qupy a takich jest w moim mieście Piła może pięć...

Gość gość
a człowiek codziennie produkuje kg śmieci ,zużywa energie i życiodajną wodę ,szcza po klatkach i rzyga na chodniki-ODSTRZAŁ !

Gość gość
ee cukierki dla dzieci to słabe ,może jakieś fajki z arszenikiem dla durnych krów rozpłodowych?

Gość gość
ja zbieram i wrzucam do najbliższego pojemnika i nigdy nie dostałem mandatu

Gość gość
Wystarczą znajomości dobre i taki idiota już jeden oberwał za osiedlowego psa. Był tak pokiereszowany, że z domu nie wychodził a dzisiaj wygląda jakby go ul pszczół uzadlil. Minęło trochę czasu, ale o dziwo już nic się takiego nie dzieje w tej części miasta. Sprawiedliwość dosięgnie każdego.

Gość gość
mnie sasiad też straszy że mojemu psu moze stac sie krzywda bo przeciez śmie szczekac jak ów sasiad wystaje pijany pod klatką ,obawiam sie jednak że prędzej sąsiad będzie miał po pijaku grozny acz nieśmiertelny wypadek "fikając" do kilku dresów. to nieduzy koszt ,po pół litra i po blancie na łeb.

Gość gość
brak słów

Gość gość
a no :( masakra ,o ile jestem w stanie zrozumiec zemstę ,to nijak nie ogarniam bezpodstawnej checi karmienia dzieci trujacymi słodkosciami

Gość gość
Dresy uwielbiają swoje psy-pitbulle... Oni nie dadzą zrobić psu krzywdy. A zadrzec z dresem to już nie jeden zadarl i ten kto d**ek, ten skończy-ł źle.

Gość gość
widocznie twój śmierdzący sierściuch wkurza ludzi skoro tak boisz się o niego lepiej go dobrze pilnuj psia macioro zamiast próbować wyżyć się na niewinnych osobach

Gość gość
oj odezwała sie mamuśka alanka i dzesiczki z petem ,wytapetowanym ryjem i deniskiem w brzusiu. Twoje patologiczne bachory też wkurwiają ludzi wiec pilnuj ich locho