Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego stare baby po 30 są zazdrosne o młode kobiety 16letnie?

Polecane posty

Gość gość
gość 2015.07.09 Zgadzam się.A w ogóle jaki pacan mówi na 16-23 latki ''kobieta''?Dziewczyny po 20 też są bardzo młode i to dziewczyny.Macie dziwną mentalność.Od 24/25 jest dopiero młodą kobietką.A 18-19 latki są super bo nadal nastolatki ale z dowodem więc robią co chcą.

Gość gość
Dodam jeszcze że 25-29 latki to młode kobiety ;) Pozdrawia młoda 23 latka

Gość gość
Ja jestem akurat po 30, niczego tym dziewczynom nie zazdroszczę, ponieważ nie mam czego. Ktoś napisał w temacie ,że każdy wiek ma swoje prawa, co jest prawdą. Dziwię się, że kobiety piszą tutaj z lekceważącym tonem o tych nastolatkach, które zgrywają kobiety. Czy my nie chciałyśmy poczuć się dorosłe w ich wieku- kilkanaście lat temu?, czy byłyśmy inne niż one. Ktoś pisze o dziubkach na zdjęciach, 15 lat temu nie było instagrama, ani facebooka, ale też każda chciała wyglądać atrakcyjnie i nie po to aby podobać się dziesięć lat starszym chłopakom, ale dla siebie. Ja mam przełożenie,najmłodsza siostra ma 17 lat- pewnie, że też robi sobie takie zdjęcia, ubiera się w niekoniecznie gustowny strój, czasem udaje się ją namówić na lepszy ubiór, ma też swoje humory i wygłupy. Lepsze to niż miała by palić, albo sobie popijać. Generalnie jest grzeczna i nie ma z nią kłopotów, a że czasami chce poczuć się ,, dorosła''. Zawsze po prośbie można ją namówić do zmiany postępowania, ale na pewno nie dawać do zrozumienia,że to jest śmieszne.