Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Negatywny test przy ciąży? czy któraś tak miała?

Polecane posty

Gość gość

okres powinnam dostać w miniony wtorek-środa,wczoraj wieczorem robiłam test i wyszedł negatywny. Mamy czwartek a ja dalej nie mam okresu, nawet nie boli mnie brzuch jak na okres, a okres mam regularny. Jest sens robić kolejny test? Sama już nie wiem, ciąża a test negatywny? możliwe?

Gość gość
czasem się zaburzenia zdarzają nawet przy najbardziej regularnym cyklu. Powtórz test za kilka dni aby się upewnić.

Gość gość
Nie wiesz kiedy była owulacja, a więc kiedy doszło do ewentualnego zapłodnienia, więc test mógł zostać wykonany zbyt wcześnie. Ale ciąża to nie jest jedyna przyczyna spóźniającego się okresu. Panująca obecnie pogoda często jest powodem opóźnienia. Jeśli miesiączka spóźni się dwa tygodnie to powtórz test i idź do lekarza.

Gość gość
ja miałam 2 razy tak ze spoznial mi sie okres ok 2 tyg raz nie byłam w ciazy- test neg drugi raz byłam w ciazy-tes neg po terminie spodziewanej miesiaczki

Gość gość
tu autorka -wiem kiedy miałam owulacje, widziałam po śluzie i sprawdzałam mikroskopem Afrodyta. Owulacja była 2 tygodnie temu pomiędzy poniedziałkiem a środą, zatem powinnam już dostać okres.

Gość gość
autorko radzę zrobić hcg koleżance żaden test nie wyszedł pozytywny a robiła ich kilka i w końcu u lekarza dowiedziała się że jest w ciąży