Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ghost_young

Nienawidzę patologii

Polecane posty

Gość Ghost_young

Nie znoszę tych baranów, którzy myślą że pokolenie dresiarzy jeszcze jest czegoś warte. Golą te puste cabany na łyso, łażą w szarych dresach, podrabianych bluzach 'jp' i 'erpeka', słuchają ciemnej strefy, której muzyka zawsze im towarzyszy w mieście, lecąca z nokii 3220 bądź innego badziewia. A ich jedynym zajęciem to 'udawanie' nienawiści do policji i normalnych ludzi, picie piwa i kurzenie cygarów na ławce w parku, robienie syfu wszędzie gdzie pojawią się. A najgorsze z tego jest to iż przynoszą masakryczny wstyd dla Polski przez swój rasizm i pogardę do innych krajów. Nienawidzę tych pieprzonych bezmózgów!!!

Gość gość
Ale oni się najszybciej kochają. Kobiety kochają złych chłopców.

Gość gość
złych, a nie debili :p

Gość gość
debile prawie zawsze są źli

Gość Ghost_young
Dla kobiety 'zły chłopiec' to zupełnie coś innego. A z takimi bujają się równie puste siksy, nie wspominając już o tych 'dresiarach', który zachowują się równie 'skandalicznie' co te patusy. Chodzą w dresach, ostatecznie jakichś d****arskich, średniowiecznych strojach i tylko sypią mięsem na prawo i lewo. Tak samo podniecają się cygarami i dadzą zaraz d**y każdemu z nich (chociaż na fb mają zdjęcia w tle o charakterze 'je*ać blachary' etc.) Żenada po prostu. I oczywiście zaraz trafi się darmowy wyjazd zagranice, myć kible i tam wtedy przynoszą wstyd Polsce. Cebula pieprzona

Gość gość
Tak, to jest najgorszy typ człowieka. Jestem dziewczyną, szkoda że nie widzicie jak one zachowują się w stosunku do normalnych lasek, takich jak ja. Tak samo jak te typy, do normalnych chłopaków. Ostatnio szłam sobie z koleżanką i przechodziły takie dresiary dwie z jednym typem. Tylko popatrzyłśmy się w ich stronę, a jedna z nich od razu 'chcesz wpier*ol mała?' Wystawiłam jej faczka to zaczęły nas gonić. Nie uciekałyśmy długo. Zaczęła ciągnąć mnie za włosy, ale ten typ który z nimi szedł odciągnął ją, a ta zaczęła go bić. I nie uwierzycie, ale zaczęli się oboje bić. Nie miałyśmy zamiaru dłużej tego obserwować. To jest naprawdę wstyd..

Gość zabardzoi

Up

Gość Przemo

Teraz Masz Ere Patologi 21 wieku 

Gość Przemo

mnie to ciekawi dla czego nie usuwa sie gejów mimo jest zakaz zabijania a gejostwo jest uznawane i branie ślubu gejowskiego