Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śpicie przy otwartym oknie?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja nie...przyznam szczerze,ze sie boje wlamania:(

Gość gość
Mieszkam na pierwszym piętrze i jeśli pogoda tego wymaga to śpię przy otwartym oknie.

Gość gość
W wyjątkowe upały, bo nie chcę żeby w tym czasie nalazło mi pająków, a w moim wyobrażeniu to dla nich świetna okazja :)

Gość gość
Codziennie, ale mam czujnego owczarka w domu, jak coś by usłyszał to szczeka w nocy, śpi obok nas.

Gość gość
Śpię, włamania się nie boję.

Gość gość
ja śpię przy otwartym albo uchylonym balkonie (2 piętro). Pająki wchodzą też w dzień, więc... :P

Gość gość
Jakieś paranoje macie ludzie? Ja mieszkam na parterze i śpię przy otwartym oknie bez oporów.

Gość gość
A wystarczą pożądne siatki na okna, takie na stelażu, nie na rzepy i nic nie włazi, ani pająki, ani muchy, osy, szerszenie, nic.

Gość Jadem kipiąca
My mieszkamy na parterze, śpimy przy otwartych oknach w całym mieszkaniu i to nie tylko o uchylenie chodzi. W upały śpimy nawet przy otwartych drzwiach balkonowych. Nie boję się włamania, nie wlatują przesadnie owady. Jestem z gatunku, że wiecznie mi gorąco. Mam okna od południa i od północy, mam na stałe uchylone wszystkie okna i robię przeciąg, a w nocy nieraz otwieram na oścież

Gość gość
To ja chyba mam cos z glowa:( Mieszkam na 2 pietrze, w normalnej dzielnicy,ale duzym miescie, za granica,co chwile jakies morderstwa, wlamania,uprowadzenia...boje sie o dziecko

Gość gość
Niestety nie. Nie dlatego, że ktoś mi się włamie czy z powodu owadów. Mam łóżko pod oknem i syn przychodzi do nas w nocy. Boję się, że wejdzie na parapet i wypadnie z 9 piętra. Więc okno tylko uchylnie.

Gość gość
Dla mnie to, że nie wlatują mi muchy, komary i szerszenie jest ważniejsze niż to, że trochę mniej powietrza wpada przez okno...

Gość gość
w lecie mam pootwierane okna i balkon 24/24, nawet w zimie śpię przy lekko uchylonym, bądź rozszczelnionym oknie

Jeżeli masz tendencje do wlatywania szerszeni, much i komarów, to jak najbardziej popieram siatki w oknach. U nas mucha czy komar wlatują sporadycznie, a szerszenie i inne tego typu- w ogóle

Gość gość
mieszkam na 1 piętrze i w upały wszystkie okan razem z balkonowym są na całość otwarte W oknach mam moskitiery

Gość gość
Tak. Mieszkam na 2 piętrze.

Gość gość
Parter, wszędzie moskitiery, okna otwieram bez paranoi :)

Gość gość
Okno zamyka bo bachor jej przez nie wypaść może, hahahha :D :D :D

Gość gość
Jasne, juz widze jak wieczorem przy otwartym oknie i zapalonym swietle sporadycznie wlatuja ci cmy i inne paskudztwa ;/

Gość gość
kno zamyka bo bachor jej przez nie wypaść może, hahahha x jak widac twoja matka nie zamykala i musiales gownojadku wypasc i mocno lbem uderzyc o podloze.