Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaPaniusia

panowie mam takie pytanko do Was

Polecane posty

Gość pytaPaniusia

czesc ! mam takie pytanie może głupie może nie zależy jak kto pod jakim katem na to spojrzy a wiec mam wloski na brzuchu nie sa to typowe wlosy lonowe tylko mech trochę mnie to wkurza ale nie chce nic z tym robic czy by wam to przeszkadzalo>>>

Gość prawictwo pospolite 193
nie , to jest seksowne.. Znam dziewczynę , która też ma takie włoski pod pępkiem i niżej

Gość gość
prawie każda dziewczyna to ma ja je po prostu depiluję

każda dziewczyna ma włosy pod pępkiem ? Nie sądze .. .Widziałem miliony gołych bab i wlosów pod pepkiem nie miała zadna z nich .. Możliwe ze wlasnie depilują to ?

Gość gość
tak

albo to jest olbrzymia rzadkośc albo to depilujecie https://whatboyswant.com/babes/show/2125389/category/4 moge obejrzeć 10 tys standardowych fotek i zadna nie ma tam włosów.. TEraz jesta taka moda za macie włosy tylko na głowie ?

Gość gość
WY wymagacie od nas gładkiego ciała mnie się osobiście nie chce depilować nawet rąk, które niestety porastają mi ciemnym włosiem, ale to robię, bo inaczej czuję na sobie złe spojrzenia...

ale depilacja rąk to już przesada.. Wlosy rosną grubsze i mocniejsze JA własnie widziałem przypadkiem włosy pod pępkiem u jednej dziewczyny z mojej grupy i byłem zdziwiony ze kobiety moga miec wlosy tak blisko pepka .. Myslałem ze pod pepkiem wlosy mają tylko faceci .. Tym wieksze moje zdziwienie , że w internecie nie ma zadna tam wlosów.