Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cynicfm1

interesuje sie ktos tutaj grami online? mmorpg

Polecane posty

bo ja bardzo np. Chetnie bym pogadal, jak ekonomia dziala w grach, gdzie istnieje cos takiego jak auction house, co ma wplyw na ceny itp., chetnie bym sie czegos nowego dowiedzial.

Gość gość
ja troche gralem a jaka gra cie interesuje ?

Jak na razie jedyne gry jakie znam i w jakie gralem to tibia i runescape. W tibii chcialbym sobie walnac paladyna i powspominac czasy, w ktorych sie tuklo warlocki. A w runescape ciagle regularnie gram. Generalnie z tibia jest ta lipa, ze premium scroll jest drogi, bo na nizszych ani srednich poziomach te 1,6m nie uzbieram szybko, a uzbierac na premium scrolla w runescape to kwestia paru dni a nie mam az tak dobrej postaci.

Gość gość
Nie gralem w takie gowno . Za to polecamtakie masowki jak Eve online,Warhammer Online (zostal prywatny serwer) ,Lord of the Ring,Star Wars old Republic,Star trek Online,World of Worcraft itd Wszystko zalezy co lubisz i czy jestes wstanie placic abonament. Chcesz zobaczyc co jest na topie wejdz na mmorpg.com albo zobacz nerdow z mmorpg.pl

Gość gość
Jak lubisz swiat apokalipsy i przetrwania to H1Z1 jest fajne, Arma 3 z modem Breaking Point

Ale te gry mnie jakos nie jaraja. W grach takich jak tibia albo runescape mam jakis cel, mam jakas wizje gry, a np world of warcraft to tylko nudne robienie questow i nuzace wbijanie poziomow :(

Gość gość
duzo bym ci napisala, ale z jakiegos powodu, ktorego nie chce mi sie w tresci teraz szukac i rozkminiac - tresc zostala uznana za spam

Gość gość
To nie tak ze robisz tylko questy. Caly fan jest na servie pvp gdzie sie zabijasz z graczami. W Tibie to graja raczej malolaty.Polecam popatrzec sobie na rozne gry ale pierw okresl co cis ie podoba . Swiat fantasy,wojenny ,Sf ,postapokalipsa bo tego jest w pyte.

laska, jakbys byla zarejestrowana i edytowac posty to moglabys napisac kropke i potem edytuj post i wklejassz to co chaialas napisac i masz. up: Kocham elfy i lucznictwo, tyle :P

Gość gość
od kiedy World of Warcraft to tylko robienie questów? :D tam gra się zaczyna po wbiciu maksymalnego levela. walki między graczami, raidy, doskonalenie postaci, poznawanie nowych, ciekawych ludzi... Poznałam tam narzeczonego. Do tej pory razem pykamy w Wowa :D

Gość gość
No to fantasy to jest tego najwiecej z nowszych i popularnych obczaj to **********Guild Wars 2******** ************The Elder Scrolls Online******* **********ArcheAge takie mangowo style troche*********** Spam filtr sie wlacza

Gość gość
WoW ma tak kiepska grafike, ze jest dobry dla dzieci, z przeladowaniem Teletubisiow we wczesnym dziecinstwie :O

no dobra kazdy mi gada ze od 90, a nuzace robienie questow od 1-90 to kto mi zrobi :O up: Guild wars 2 wlasnie slyszalem ze warto obczaic, elder scrolls online nie slyszalem, obczaje sobie gameplaye.

Gość gość
the elders scroll online ma fajne pvp, jezeli trafi sie na duzo graczy. w gw2 jest dosyc marne :O

Gość gość
dziś To zalezy kto co lubi Ja gralem 5 lat w Eve online np

Gość gość
nie wiem czy jeszcze, ale w swtor w zeszlym miesiacu caly czas byla akcja, ze exp za questy klasowe dostawalo sie 12x expa i tym sposobem mogles zrobic max lvl (przynajmniej w podstawce maxymalny) w ciagu paru dni tylko robiac wlasnie ten klasowy quest

Gość gość
Wow jest starą grą, grafika dosyć specyficzna, prosta, oddająca pewien klimat. nowsze wersje są nieco udoskonalone. Większość graczy to ludzie w wieku 25+ a dzieci tam zdecydowanie mało :p

Kurwa mac j****e proxy i j****e bany na ip. Pisalem ze czuje sie fenomenalnie grajac w wowa, bo ma kozacki klimat. Chce dac szanse tej grze, ale musze miec ochote i dobry sprzet na to. Tylko ze ja z ta gra mam tak, ze 2-3 questy zrobie i juz mi sie nie chce :/

Gość gość
no ja mam 35 lat ;) i zanim wyszedl WoW gralam w Lineage 2 ktora grafike miala zdecydowanie lepsza, mniej bajkowa niz ten wczesny wow ;)kiedy weszlam do wowa sprawdzic te gre czulam sie jak po lsd ;)

Gość gość
Elder scrools online to chyba kazdy RPGowiec zna grajacy w Morrowind,Oblivion ,Skyrim :D

Gość gość
no w wowie wbicie 'pierwszą' postacią max levela to katorga. później już z górki :p questy zazwyczaj są proste, ale irytuje mnie to, że są mało zróżnicowane. Gram obecnie na polskim serwerze i tutaj levelowanie nie idzie tak źle - level latwo wbić na bg, można też wykupić ewentualnie exp boosta. warto też znaleźć jakiegoś gracza który posłuży pomocą w levelowaniu :p wtedy wbicie maxa w miesiac jest realne, zakladajac ze nie siedzi sie calymi dniami przed kompem jak jakis nerd :p

Gość gość
A do swotor ostatnio sobie wszedlem i calkiem milo jest. Mam caly czas tams wojego asasyna z niedokonczona misja zabica fakowego emperora

tez jak odpalilem pierwszy raz wowa, bylem tym mrocznym elfem, w purpurowym lesie, druida zrobilem, to jak ja sie czulem dzisas. W 2013 roku kupilem sobie prepaida, wbilem 63 level a potem w ogole nie wiedzialem co sie dzieje i olalem :/ A w grze bylem zakochany

Gość gość
ja w swtor mam na 55 lvl Inquisitor i Consulara, a na 49 utknelam z agentem (czekam az maz wroci z wyjazdu, by dokonczyc te i zaczac Smugglera - dla poznania kazdej historii ;) )