Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

diabeł we mnie wstąpił

Polecane posty

Gość gość

wszystko zaczęło się równe 2 lata temu, kiedy rodzice postanowili się rozwieśc,a raczej to tata nas zostawił. Moja mama nie pokazywała emocji,to chłodna osoba, z klasą, nie upadla sie, nie robi wyrzutów. konkretny-dzielimy sie tak i tak, mozemy sie widywac wtedy i wtedy w takim i takim celu. czujecie to? ja sama od siebie poczulam takie emocje...czuje nienawisc do facetów najbardziej ale ogolnie to do calego swiata, jestem za eutanazja, aborcja a nawet mordowaniem facetów w pierwszej kolejnosci, nie rozczulaja mnie juz dzieci, mogłabym byc morderczynia i nie zrobiłoby to na mnie wrazenia. kiedys bylam bardzo empatyczna, wrażliwa, przejmowalam sie losem innych. serio nie znalam i nie poznalam do tej pory tak dobrej osoby jaka bylam kiedys. jak to mozliwe,ze ta sytuacja odcisnela na mnie takie pietno? nie potrafie sie zmienic, juz zupelnie inaczej postrzegam swiat, mam nawet mysli samobojcze

Gość gość
olej głoopich dziadów , srac na nich , co bedziesz sie nimi przejmowała i traciła zdrowie przez głoopków !

Gość gość
juz za poznoczuje sie martwa