Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babie ptasie móżdżki

Polki... czym większy biust tym mniejszy rozum

Polecane posty

Gość babie ptasie móżdżki

.... niestety zbyt częste aby było przypadkowe. Komentarze?

Gość gość
ja mam biust w rozmiarze 75 J, za głupią ani mało inteligentną się nie uwarzam

Gość gość
w dzisiejszych czasach niestety ale to sie tyczy do kobiet i mezczyzn takze taki dzis swiat i ludzie ze gonimy za czyms czego nie ma kazdy pragnie slawy pieniadzy rozpusty wygody przygod wielkiej willi znajomosci itd...lista sie nie konczy ale co w zyciu jest tak naprawde wazne ? niech kazdy siebie sam zapyta czy jest szczesliwym czlowiekiem czy non stop goni za pojeciem szczescia co sie bedzie liczyc jak juz nas nie bedzie? otoz nic ani kasa ani dom ani przyjaciele bedzie sie liczyc jakim czlowiekiem byles i ile dobra dales od siebie obudzmy sie i zacznijmy zyc jak nalezy a nie jak ktos inny tego chce ...

Gość PIĘKNAAAAAAAAA
ten temat mogla zalozyc kobieta z kompleksami co ma male cycki :d taka prawda jakos trzeba o wytlumaczyc jak sie nie ma duzego biustu ha ha pusta wypowiedz jak autorka

Gość gość
Gość 22:36 UWAŻAM się pisze, kretynko.

Tak prawdę powiedziawszy, to najgłupsze i najwredniejsze kobiety, które znałem były biustu zupełnie pozbawione :P.

Gość dość ładna ale nie w typie
Nie ma reguły. Takie wywody są durne i prowokują wyzwiska.

Gość PIEKNAAAAAAAA
nie oceniam ludzi po rozmiarze penisa lub biustu ale wypowiedz masakra brak slow na tych ludzi ja znam ludzi brzydkich a tacy glupi ze masakra nie ma na to reaguly to zalezy od czlowieka

Gość gość
Autorze, gdybyś miał pofałdowany choć odrobinę mózg napisałbyś 'im' a nie 'czym'

Gość gość
Kocham duże biusty .... Ich właścicielki wcale nie były głupie - przeważnie Głupie były tylko te, co nie dały mi się pobawić. :)

Gość gość
PIEKNAAA mniemam ze masz duze cycki, nie umiesz stawiac nawet przecinkow piszesz ciagiem, to nie swiadczy o mądrości.

Co prawda te posty rzekomo inteligĘtnych pań z dużym biustem raczej potwierdziły tezę autorki, ale ogarnięty umysłowo człowiek wie, że korelacja raczej nie zachodzi. Nawet przyjmując że duzy biust zawsze równa się wysokiemu poziomowi estrogenów (a tak wcale być nie musi, ew. tych estrogenów może być dużo w okresie dojrzewania by potem spaść do raczej typowych wartości). Udowodniono że wyższy poziom estrogenów nie zakłóca przykładowo procesów uczenia się, a wręcz je wspiera. Raczej bym powiedziała, że te biuściaste mogą być niezbyt ogarnięte, bo zwyczajnie nie muszą, bo wszystko faceci za nie zrobią. Raczej tą drogą myślową bym tu podążała, ale też nie rozciągałabym tej tezy na wszystkie biuściaste. Znam dziewczyny z dużymi biustami, które są naprawdę niegłupie, mają pasje i nie ganiają za facetami i co mnie nieco dziwi - faceci niekoniecznie ganiają za nimi. Są to jednak dziewczyny przykładowo niekoniecznie piękne (co nie znaczy że brzydkie) i szczupłe, do tego o specyficznym charakterze, sposobie bycia. Szczupła, typowo ładna, z dużymi piersiami zawsze będzie oblegana, adorowana i co tu dużo mówić, będzie miała fory u facetów, a to oznacza że motywacja do samorozwoju - a zatem rozwoju umysłu może być mniejsza, no i czasu na nią brak, bo trzeba ganiać z randki na randkę, z imprezki na imprezkę. Też nie jest to reguła tycząca się wszystkich takich laseczek, ale nierzadko tak się zdarza. Piękna, szczupła, z dużym biustem i do tego z prawdziwą ciekawością świata (wykraczającą poza świat klubów i napalonych facetów), pasją, elokwentna, ze zdolnością do autorefleksji, to raczej nie jest chlebek powszedni.

Piękna, szczupła, z dużym biustem i do tego z prawdziwą ciekawością świata (wykraczającą poza świat klubów i napalonych facetów), pasją, elokwentna, ze zdolnością do autorefleksji, to raczej nie jest chlebek powszedni. x Pytanie, po co taka kobieta miałaby odpierać zarzuty autora, a jednocześnie ujawniać się.

Gość gość
2 ostatnie wypowiedzi idealne - i pisze to kobieta z biustem B :D

Ja noszę stanik z miseczką "d", ale przy obwodzie 70. No i do chudzinek nie należę...

@dosc ladna ale nie w typie Ciekawe spotrzeżenia :) Mam tylko uwagę do: "Piękna, szczupła, z dużym biustem to raczej nie jest chlebek powszedni." - wg mnie samo szczupła i z dużym biustem to rzadkość, bo przecież rozmiar biustu jest zależny od ilości tkanki tłuszczowej w ciele, więc rzadko u kobiet zdarza się, by akurat na piersiach miały wyjątkowo dużo tkanki tłuszczowej, jeśli są szczupłe ;) A czy taka figura jest piękna, to akurat kwestia gustu, znam facetów, którzy preferują małe piersi i takich, którzy wolą pulchniejsze sylwetki, i chociaż są w mniejszości, nie ma reguły. "Nie jest ładne to, co jest ładne, tylko to, co się komu podoba" ;) x Dla mnie w ogóle strasznie krzywdzący dla kobiet jest taki stereotyp: "jak ładna, to musi być przygłupia albo w inny sposób ułomna, bo przecież nie można mieć wszystkiego!" :/ Jakoś u mężczyzn ta zasada nie obowiązuje, wręcz przeciwnie, jak widzisz przystojnego (i zadbanego, m.in. dobrze ubranego) faceta, to z automatu zakładasz, że powodzi mu się w życiu osobistym (bo przecież jest przystojny, więc jaka mu się oprze?), a także zawodowym (bo przecież jest dobrze ubrany, więc pewnie ma hajs, a jak ma hajs, to pewnie ma dobrą pracę, więc pewnie jest zaradny i inteligentny i kumaty)… i ach och, gacie mokre :/ x Strasznie, no naprawdę koszmarnie mnie to denerwuje, bo większość ludzi, jak widzi na ulicy piękną kobietę, wcale nie myśli: "o, ta to pewnie ma udane pożycie seksualne, zazdroszczę!" tylko raczej myśli: "he, pewnie to k****, co daje każdemu za kasę" albo "może to oschła, zimna ryba, co w łóżku nie umie się wyluzować, bo myśli tylko o tym, czy dobrze wygląda". Co do kariery podobnie, widząc piękną kobietę nie zakłada się, że osiągnęła sukces zawodowy, BO MOŻE JEST RÓWNIE MĄDRA CO PIĘKNA, a raczej "he, już widzę jak karierę robi przez łóżko, o ile w ogóle interesuje się czymś poza malowaniem paznokci!" x No k****. Nie, nie i jeszcze raz nie! Atrakcyjna laska jak najbardziej może być jednocześnie mądra, tym bardziej, że kobiety mają pierdyliard narzędzi do upiększenia się (m.in. makijaż), przez co nawet jeśli któraś jest z natury brzydka, ale mądra, to łatwo znajdzie sposób na to, by się zrobić na pięknisię, jeśli tylko będzie jej na tym zależało. W*****a mnie ocenianie kobiet przez pryzmat wyglądu i nie mogę się doczekać czasów, kiedy to się wreszcie skończy.

Gość gość
gość 2015.07.09 bardzo mądra wypowiedź

Gość gość
baby są głupie, bez względu na rozmiar cycków

Gość kibolo

tu przyznaje racje