Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okropna sytuacja z byłym

Polecane posty

Gość gość

Zostawił mnie dla innej ale to mu było za mało. Ciągle do mnie pisze smsy typu "misiu co u ciebie" itd. ja niemogę tego zniesć dłużej, niemoge o nim zapomnieć, do tego zdarza się że go widze, nie wiem wtedy gdzie podziać wzrok. Ostatnio spotkałam go w lidlu przy kasie, myślałam że wyjdę, ale jednak weszłam bo pomyślałam że musze zrobić te zakupy. Znienawidziłam go za to ale to niszczy tylko mnie, on zdaje sie nierobić sobie żadnych wyrzutów, jest dla mnie miły, uważa że nic się niestało że tak miało być, chce mnie wspierać.. masakra, nie rozumiem co nim kieruje. Jak byście postrzegały jego zachowanie ? Czego on ode mnie chce >

Gość gość
Przede wszystkim to nie ty powinnaś uciekać ze sklepu, skoro nie zrobiłaś nic złego. Wrzuć na luz i nie reaguj na żadne głupie zaczepki, powiedz stanowczo że nie chcesz utrzymywać znajomości i bądź konsekwentna.

Gość gość
Sądze, ze jest psychiczny, i dobrze,że cie rzucił. Kretyn. A ta jego ''nowa'' to jeszcze glupsza, ze wziela pajaca :D za jej plecami pisze do Ciebie, za Twoimi zarywał ją. Frajer