Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss impatient

Dziś w pracy umieram...

Polecane posty

Gość miss impatient

pomocy, pomocy! Jak przetrwac kolejne 5h? :-)

Gość ogolony h
Przetrwac? Mam propozycje - zabierz sie do pracy. Czas szybciej leci.

Gość gość
kawa, śniadanie, plotki, kawa, plotki, obiad:) i mamu 17 :P

Gość Le troll
Potrolluj na kafe :)

Gość gość
nie ma juz prawdziwych trolli na Kafe :( kiedyś to było wszystko zabawne, teraz jest żałosne :(

Nie zgodzę się z Tobą. Troll e są i to nawet nizle ale nie ma dobrych podszywaczy :o

Gość Le               troll
Są złe podszywacze. C/h/u/j/o/w/e podszywacze. Smutno mi i źle.

Gość gość
Łatwiej udawać kogoś, kim się nie jest, niż być sobą;-)

Gość ogolony h
Jezeli chce ci sie plazowac, to nic tylko na plaze. Oczywiscie na plaze dla nagusow.

Gość gość
Juken gdzie tutaj masz trolla fajnego teraz? Nie ma te czasy się skończyły:(

Gość gość
Znamy się z Jukenem jeszcze z misji w Vietnamie. Uratowałem mu życie gdy wpadł do rzeki Jangcy pełnej krwiożerczych piesków stepowych. Wskoczyłem na bombę, pieski wyrzuciło na brzeg, zostaliśmy w rzece sami, ja i Juken. W tle zmysłowa muzyka Roxette, mokre ciała, karabin pod pachą. To był nasz czas. Ptyś

Potwierdzam :classic_cool: do dziś w te zimne listopadowe wieczory mam dreszcze na samo wspomnienie naszych wspólnych chwil przy ognisku w syberyjskim lesie ;)

Gość gość
najlepiej nasze kiełbaski grzał Wilk, ale Jacek też nie odstawał -ptys

Bo w*****a mnie moderacja. Z ponad 15 tys postów (stan na rok 2012) ucieli mi 6 tys, a ostatnio spadło do 3 tys (znikło mi 13 tys postów! ) choć byłem grzeczny. Stwierdziłem ze czas pochowac Jukena puki jest jeszcze co chować. I tak znikł legendarny troll pośród odmętów kafeterii tak jak setki nicków wspaniałych ludzi których tu poznałem przez lata. Pogrzeb godny ostatniego wspaniałego z złotej ery kafe.

Gość gość
Juken i już nikt nie został ze starych dobrych trolli?:(

Zostały trochę młodsze trolle :) dobre , wprawne i agresywne. Ale ten z czasów Kradnę Niki, Pozdro 600, Gorącej 25, Deski, Perły, Białej Diablicy, Bujdy i wielu innych ( za dużo by wymieniać) jest już historią.

Gość gość
Pamiętam tę listopadową noc w tajdze, gdy drżał z zimna w moich ramionach. Byłem ranny, nie mogłem się ruszać, złamany paznokieć boleśnie dawał mi się we znaki. Widział jak cierpię. Bezszelestnie wysunął się z szałasu, po chwili wrócił. Na szyi miał zarzuconego nieprzytomnego białego lisa. Ułożył go między nami, nasze oddechy wyrównały się. Długo leżeliśmy patrząc sobie w oczy i wsłuchując się w bicie naszych serc. Ptyś

no to sie usmialam dzej :-D a pomyslales ze trzeba troche czyscic serwer i tematy z 2007 roku w ktorych zawarte byly nieaktualne informacje (np ze lubisz lekkie owlosienie u kobiet - bo po 10 latach biegu i postepu cywilizacji ..i zyciowego doswiadczenia doszedes do wniosku ze wolisz wygolone) po co trzymać takie starocie? trzeba zwyczajnie wykasowac? W domu tez masz jeszcze majty z 2007? czy juz w smietniku zapomniane wyparte przez boxerki :classic_cool: :-D

Gość gość
to pobaw się ci.pk.ą w kibelku przyjemne z porzytecznym

bo kiedys internet i kontakt w ten sposob z innymi to bylo cos fajnego... teraz? to tak jakby pisac dlaczego na gg nie jest juz tak fajnie jak kiedys :-) teraz prym wiedzie facebook i zaczepki i inne typu " wygladam fajnie - like , jest kaszana - komentuj, chcesz dac mi buzi- opublikuj" WTF?! :o :classic_cool:

Pod grubą warstwą trolla jestem wrażliwy i sentymentalny ;) boli mnie ze znika moja młodość. ... :( moje romanse i najlepsze teksty. Ale tak wolę wygolone ;):classic_cool:

Żałuję że ludzi których poznałem wtedy nie podłączyłem z fejsem bo wtedy nie istniał :D

Nagraj filmik z tego co z robisz w łazience i wrzuć. :classic_cool: będzie się działo. ;)