Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss impatient

Dziś w pracy umieram...

Polecane posty

z czasem strzelalam. sa momenty gdy nie czas sie liczy a skutek, bo jak jest milo to czas leci zdecydowanie zaszybko ;-)

Gość blfp
miss impatient, tez umieram z nudow!:P a gdzie pracujesz?:D

we firmie pracuje ;-) jest duzo miejsca, duzo ludzi i mam nawt klimatyzacje :classic_cool: luksusy stolycy, wyzsza klasa i te tamte ;-)

Gość blfp
moze jeszcze przy ulicy kruczej lub motowskiej?

oj, bo będę bała sie wyjsc z pratzy :-D Widzę parking a na nim samochody, szczegolna uwage przykuwa czerwony Mercedes :-) ale też jest jakiś bus z pogotowia gazowego ;-) Teraz leć na przeszpiegi :classic_cool:

Gość gość
To widze Jux że zmieniłeś nie tylko nicka, ale i robote (no chyba ze lokalizacje Ci zmienili). Mordor do mnie nie przemawia, jakoś wolę Centrum...

Powinien istnieć jakiś podatek od pracy w centrum ;) Wcale nie jestem zazdrosny 😭 !

pomarańczo, nawet złośliwy troll nie pogardzi lepszą pensją jeżeli taka ma okazję dostawać ;)

dżej może cie podpuszczam i nie robie w Centrum...albo robie w Centrum ale hmmm.. Wroclawia :-) a Ty sie tu tak uzewnetrzniasz :-P

... z mojego 2 piętra to guzik widać za to krąży już od dobrej chwili ciężki Mi-8 i skupić na robocie się nie można :)

Ja juz znalazlam usprawiedliwienie mojego samopoczucia. po wizycie w wc wiem ze to bylo PSM. Kolejne zdolne do rozrodu jajeczko sie we mnie tworzy :classic_cool:

Miss , proszę napisz jeszcze jakiej konsystencji była dzisiejsza kupa i kiedy ostatni raz spółkowalaś z facetem :classic_cool: