Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemocochodzi

Nietypowe objawy w trakcie brania NuvaRing (owulacja?)

Polecane posty

Gość niewiemocochodzi

Cześć, jestem na tym forum po raz pierwszy. Mam pytanie dotyczące krążka, rzecz dość nietypowa... Mam 24 lata, od 2 miesięcy biorę krążek NR, czy mimo wszystko mogę być w ciąży (warunki poniżej): -współżyłam 12 i 14 dnia z krąźkiem bez gumki, wydawało mi się, że mam objawy owulacji (bóle podbrzusza, śluz jak kurze jajko, temperatura około 37 stopni, bóle krzyża) poszłam więc do ginekologa 13 dnia przyjmowania krążka: endometrium cienkie a jajniki normalne, lekarz stwierdził, że mam być spokojna, na pewno nie zajdę w ciążę... -oba stosunki były przerywane i zabezpieczone żelem plemnikobójczym Teraz moje ALE! od tych stosunków mam ciągle bóle brzuchai jajników, raz lewego raz prawego i macicy, dziś powinnam dostać krwawienie, a go nie ma i mam uczucie wilgotności w pochwie mimo, że jest zupełnie sucho... -w między czasie używałam także dopochwowo Illadianu, ponieważ miałam jakieś dolegliwości po basenie -szyjka macicy dziś znajduje się na wysokośc***alca wskazującego, jest jak czubek nosa, dość otwarta, ale czy otwarta...? nie umiem stwierdzić Serdecznie proszę o pomoc, czy lekarz mógł się pomylić? Czy jednak mogłam mieć owulację w trakcie brania krążka i mogę być w ciąży? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
Nie mogłaś mieć owulacji. Krążka się nie bierze. Krążek się stosuje.