Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

włosy u faceta długość

Polecane posty

Gość gość

Jaką długość włosów lubicie u faceta? Sam mam trochę dłuższe, często spotykam się z komentarzami typu, że facet powinien mieć krótkie włosy. Czasem ironicznie odpowiadam: albo w ogóle. Coś w tym jest, bo łysi często mają duże powodzenie u kobiet, czego nie pojmuję. Kiedyś tak nie było. Łysy kojarzył się z przestępcą albo z kimś z szemranego towarzystwa. Więc właśnie: jakie włosy na długość lubicie u facetów?

Gość gość
jakiej długości masz prawiczku włosy przy siusiaku? pyta napalona Kasia lat 45

Gość gość
ja własciwie lubie i długie i średnie i krótkie włosy :) jednemu facetowi bardziej pasują krótkie innemu długie a jeszcze innemu w kazdej fryzurze będzie ładnie :) łysy też od biedy może być ;) ja tylko nie lubie dredów,irokeza i innych takich udziwnień i wole proste włosy od kręconych i nie lubie brody jak u bezdomnego albo żyda ale za to zarost już może być czyli naprawde rożnie ;) za to u kobiet bardzo nie lubie krótkich włosów...takich jak np ma Zielińska albo Kożuchowska bo kobiecie ładniej w długich

Gość gość
ja preferuję długie włosy u facetów, a krótkie u kobiet :)

Lubię długie włosy u facetów, nie znoszę jak facet jest ostrzyżony maszynką, wygląda to koszmarnie.

Gość gość
gość dziś to byl moj tekst!!! tez jestes bi?

Gość gość
to wszystko zalezy od gustu, to fakt ja wolę jak mój facrt ma włosy krótkie - dlatego sama zakupiłam mu w prezencie golarkę panasonica, żeby mógł się golić sam i nie wydawać przy tym fortuny na fryzjera, co chyba z resztą nie jest tak bardzo potrzebne, bo na całej głowie goli sie na jedna długość :)