Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Mogę wybierać w dziewczynach jak butach w deichmannie

Polecane posty

>>>Mogę wybierać w dziewczynach jak butach w deichmannie<<< x Dobre porównanie :D. x bo w Deichmannie ładnych i dobrych butów kupić nie sposób :D :D :D.

Gość gość
Tylko że w Deichmannie nie ma za dużego wyboru ;)

Gość gość
Tylko że w butach jeszcze nikt nie łaził a te laski teraz to wszystkie z odzysku.

Gość gość
trzy komentarze z 16:00 ból d**y ;)

to chyba u ciebie tylko misio na bazarku taki mały wybór. Ja znam deichmann od innej strony, jako ogromna hala wielkości supermarketu :) Jest co wybierać. Zresztą chciałem porównać do przedmiotów z allegro bo tam jeszcze wieszy wybór.

Gość gość
Jak taki z ciebie chwalipieta to znaczy że nic sobą nie prezentujesz, wymyslasz wszystko żebyś mógł się docenić. Żenada.

dzisiaj ide na impreze jestem skłonny zawrzeć zakład :) Napiszcie mi jaką laske mam wyrwać a jutro wstawie sobie z nią zdjecie, np. z ręką na jej cipce albo cyckach :) oczywiście z podpisem kafeteria

>>>to chyba u ciebie tylko misio na bazarku taki mały wybór.<<< x Wybacz, ale ja kupuję skórzane, polskie buty w stacjonarnym sklepie z półwiekową tradycją :). Ciebie, by tam pewnie nawet nie wpuścili :D :D :D. x >>>Ja znam deichmann od innej strony, jako ogromna hala wielkości supermarketu<<< x albo miejskiego wysypiska śmieci :D :D :D. x Nikt nie kwestionuje wielkości hali zajmowanej przez sklep Deichmanna :D. Ja tylko wyraźnie piszę, że nie sposób kupić tam dobrych i wygodnych butów. Ich najbardziej prestiżowe półbuty ważą połowę więcej od tych, które kupuję w polskim sklepie i rozwalają się dużo szybciej. O komforcie chodzenia już nawet nie wspomnę. x W przełożeniu na kobiety :), Deichmann to takie Rumunki z pobocza autostrady :P :P :P. x >>>Jest co wybierać.<<< x Komuś takiemu jak Ty :P. x Ja bym się brzydził :D :D :D. x >>>Zresztą chciałem porównać do przedmiotów z allegro bo tam jeszcze wieszy wybór.<<< x I dużo więcej tandety i dziadostwa :D :D :D.

Gość gość
Pójdziesz na impreze i potem wstawisz zdjecie z każda laską jaką chcesz...to nie jest trudne mimo że mi już nie imprezy w głowie to świetnie pamietam jak to było na imprezach i kolego nie jesteś takim ideałem wcale bo na imprezach zawsze jest pełno ****awic do tego alkochol i idą z pierwszym leprzym co w miare wyglada a potem nawet nie bedą o tobie pamietać bo tak naprawde to ty jesteś ich zdobyczą...jedyny twój plus który ci sprzyja jest twoja pewność siebie

hahahha dzięki :D ubawiłaś mnie No to będzie fotka dzień po imprezie :) Gdy już dziewczyna nie bedzie pijana ani nie będzie na dyskotece

Gość gość
Juppii ide na dyskoteke!!

Gość gość
Na dyskoteki chodzą same lamy bruneciku. Ty raczej nadajesz się na wiejską potupajkę za remizą.