Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość realistycze pojęcie

Kobiety nie mają głowy do kasy, wydadzą wszystko co dostaną

Polecane posty

Gość gość
gość dziś To jak ktoś mieszka np. w mieszkaniu po dziadkach i płaci tylko opłaty do spółdzielni/wspólnoty czy tam innych, tzn. nie utrzymuje się samodzielnie? To ma sobie kredyt załatwić, aby w czyimś mniemaniu być samodzielnym? smiech.gif x nie , ale niech nie pisze jaki to jest wspaniały bo odkłada po 500 zł z 1500 zł ja to napisałam tylko w związku z tym konkretnym tematem w którym autor twierdził ze kazda kobieta przepieprzy kazdy grosz co ma w łapie,i nie pisze ze jestem wspaniała bo nie jestem

Gość gośćula
ja jej wcale nie zazdroszczę ,ja ja podziwiam i kibicuje jej ,na kafe jak coś się komuś nie spodoba to od razu łatka "zazdrosci",ok zle sie wyraziłam z tą samodzielnością,schematycznie uznałam że musi wynajmować lub ma kredyt.

Gość gość
A moja pracuje i zarabia przeszło 5.500/rączkę i wszystko mi oddaje. Inaczej bym ją przepędził.

Gość gość
Wiecie jak to jest: można iść się pobawić dajmy na to w barze i tam można sączyć piwo za 5-7 zł, ale też drinka za 30 zł i tak prawie ze wszystkim. Zbiera się takich różnic cenowych i jedni wydadzą 1000 a drudzy 4000 zł.

Gość gość
i tu z powyższym się zgodze, oszczędza się na małych rzeczach a nie na dużych, trzeba solidnie kasą dysponować