Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jestem za Pisem ani tzw katolem ale in vitro to taka jakby zabawa w Boga...

Polecane posty

Gość gość
Dzieci nie są chore z powodu in vitro, dużo jest zdrowych , oglądałam program o rodzicach, maluchy dobrze rozwijały się, normalne jak wiele, choroby wszędzie zdarzają się, ale z powodu z in vitro

Gość gość
ale nie z powodu in vitro

Gość gość
Czy Pisiory są z in vitro, bo są bez mózgu

Gość gość
Wy się dobrze zastanówcie nad tym in vitro.In vitro wam zrefundują ale jak nie daj Bóg dziecko póżniej zachoruje to na leczenie już będziecie w fundacjach zbierać bo tego to już nie refundują.Wszystko oczywiście zgodnie z konstytucją.A teraz jak tyle pieniędzy pójdzie na invitro to strach się bać.Trochę chorych,którzy nie mają wyjścia trzeba będzie poświęcić.

Gość gość
Leczenie każdej choroby tez jest zabawą w boga. On zsyła na ludzi dżumy, grypy, raki, anginy, a te cholery ( ludzie) wymyslaja na to lekarstwa i robia operacje/ zabiegi/ rehabilitacje wbrew jego woli. Zesłał na ciebie chorobę, to zdychaj. Lekarze to szatany!!!

Gość gość
Każde dziecko może byc' chore nieważne jak poczęte, jakby ludzie tak myśleli nikt nie miałby dzieci Rehabilitacja czy operacja jest konieczna, każdy zasługuje na pomoc, ja trafiłam na wspaniałych doktorów w Kajetanach, dzięki którym słyszę

Gość gość
Jeśli wierzysz w to, że istnieje wszechmocny Bóg, który daje życie, to odpowiedz sobie na pytanie: dlaczego jego moc działa tylko w kobiecej pochwie, a nie w probówce? Przecież gdyby Bóg nie chciał, żeby ludzie bawili się w in vitro to by na to nie pozwolił. Gdyby nie chciał, żeby to czy inne dziecko przyszło na świat mógłby nie dopuścić do zapłodnienia (no, chyba że jego moc działa tylko w kobiecej pochwie). Gdyby nie chciał, żeby dziecko urodziło się chore/słabe - to przecież mógłby dać mu zdrowie.

Gość gość
Największą siłą jest miłośc' rodziców do dziecka nieważnie jak początego, to jest najważniejsze

Gość gość
Natura choruje też, Bóg nie ma nic z tym wspólnego, takie jest życie , nie mamy wpływu na pewne rzeczy