Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż ma 32 lata czy pora na dziecko

Polecane posty

Gość gość

Rodzina nalega, ja mam 28 lat, rodzina mowi ze mamy mieć dziecko już bo jak nie to lipa będzie potem

Pora jest wtedy, kiedy oboje chcecie. Mój narzeczony jest starszy od Twojego męża a temat dzieci jest u nas, póki co, odległy jak diabli.

Gość gość
A co ma wiek narzeczonego do tego? Faceci to nie musza się spieszyc, praktycznie do smierci moga płodzić.

Gość gość
Lipa będzie jak juz będziecie mieli dziecko ...

Gość gość
ta, oni zadecydują, a ty będziesz się męczyć:P pytanie powinno brzmieć, czy ty chcesz dziecka. z wpadki jestem w stanie zrozumieć, uprawiając seks, nawet zabezpieczając się, trzeba mieć świadomość ewentualnej ciąży, ale żeby rodzinka decydowała, jak ma wyglądać twoje życie? no proszę teraz dziecko, a potem co? pies? kot? może mieszkanie bliżej rodzinki?

Gość gość
no i po co ci dziecko? :o 32 lata to tak duzo? rodzina chce? a rodzina bedzie wychowywac, czy potem ty z tym wszystkim zostaniesz? nie wiem, po co sobie te dzieci robicie? bo tak wypada? bo "wszyscy" tak robia? a potem jest placz i zal, bo figura zniszczona, rozstepy, choroby pociazowe, przyklejone do tego faceta przez reszte zycia juz wlasciwie, nawet jak nie bedziecie razem, to bedziesz musiala go ogladac, o nowego partnera bedzie trudno, bo nie kazdy chce wychowywac, czy placic na cudze potomostwo zniszczysz sobie zycie, zobaczysz

Gość rodzinanalega
rodzina nalega... Dlatego trzeba uciekac z kraju od ludzi..... Rodzina nalega....