Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jakie samochody lecicie?

Polecane posty

Pytanie głupie, nie można lecieć na samochód. To przedmiot powszedniego użytku, jak pralka, lub komputer. Gdybym chciała kupić sobie samochód, byłby to np. taki model, http://bi.gazeta.pl/im/1/5938/z5938031Q,Tesla-roadster.jpg

Gość facet ma doopczyć
Haze, twój ciapowaty tam w UK już obraca z 3 takie jak ty, nie bądź naiwna że czeka tam na ciebie. W ten weekend pewnie pójdzie rwać do klubu jakieś szmaty z PL, to tylko natura faceta, nie twoja wina.

Mnie podoba się inny model, ale link nie wyświetla się:).

Ależ nie możecie przeżyć, że ktoś ma w życiu chociaż troszeczkę lepiej. Mój narzeczony nie jest ciapaty, to raz. Z ciapatymi się nie zadaję, nie moja bajka. A gadać możecie co chcecie, zupełnie mnie to nie rusza. W końcu to mój chłop, nie wasz.

Wiem, xen, zerknęłam. Mojemu ojcu się bardzo podobają Tesle, myślał o kupieniu, ale w Polsce nie ma ich gdzie ładować. Może za parę lat.

Gość gość
BMW, dowolny model byleby nie zbyt stary (powiedzmy 2010 i nowsze) :)

Matko, gdzie ja jestem... Na jakie samochody lecicie? Tak chcesz zdobywać kobiety? Chociaż można powiedzieć raczej, że gimbusy, nie kobiety... Prawdziwe kobiety nie patrzą w takich kategoriach - same jeżdżą samochodami za 200 tys XD i takie żenujące postawy "zimnego łokcia" i muzy na całą parę kwitują pukaniem się w głowę... co najmniej... Powodzenia w wyrywaniu... pokrzywy na łące:-)

Gość gość
My lecimy na tyłek i cycki, kobiety na samochody i mieszkania. Co w tym dziwnego :)

Gość gość
Tylko zwykle jest tak że facet w związku się bogaci,a kobieta brzydnie

Gość gość
Zależy od kobiety. Przy niektórych nie sposób się wzbogacić :)