Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia 81

Osoby 30plus mieszkające z rodzicami to NIEUDACZNICY

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem mamisynkiem pipko :] mieszkam w akademiku :D

Gość gość
Nie jestem mamisynkiem pipko :] mieszkam w akademiku i jestem nie zależny :D beke z kogoś trzeba cisnać!

Gość gość
kto nie chce isc na swoje zawsze znajdzie wymowke....ja zarabiam 1700zl i splacam rate kredytu hipotecznego. wiadomo ze nie stac mnie było na apartament z tarasem. mam kawalerke, mieszkam sama (jestem sama) i jakos daje rade...mogla bym mieszkac z rodzicami ale nie chce...

Gość gość
Nie jestem mamisynkiem! :D mieszkam w akademiku i jestem niezależny tępe strzały :D :D

Gość klaudia 81
Jak tam, juz po obiadku przygotowanym przez mamusię? No pewnie, bo tak wygodniej. Dziewczyne tez pewnie wstyd zaprosic bo jak to, kawaler 30+ i nadal mieszka z rodzicami? Co sobie jej rodzice pomyślą jak im powiem? Ze nieudacznik jakis albo coś z nim nie tak. A zblizenie i seks to juz w ogolę odpada, przeciez brat/siostra za ścianą wszystko usłyszą i powiedzą mamie :D :D

Gość gość
Klaudia jak tam Twoja wielka dupa powodującą zaćmienie słońca? :D

Gość gość
I się nie powtarzaj błędny trollu :D ssij pytona! :D

Gość klaudia 81
Gdzie jest taki_jeden ? Poszedł na ślub ze swoją plastikową lalą? Bo normalnej dziewczyny mamisynek nie znajdzie, nie ma szans. Kobiety maja słuszne wymagania.

Gość gość
Dobra skończ p******ic farmazony locho :D Nara szkoda mi literek na ciebie :)

Gość gość
NieudacznikI siedzą u mamusi bo nikt im nie da pracy aby moglI wyjsc na swoje heheh

Gość gość
Sam jesteś nieudacznuk k***a!!! W tym j*****m kraju cięzko jest o mieszkane.

Gość gość
Nasz rząd nic nam nie zapewnia:-(

Gość gość
mieszkam z rodzicami a za oszczedzone pieniadze jezdze sobie po swiecie i blachary trzymaja sie z dala ode mnie

Gość klaudia 81
mieszkam z rodzicami a za oszczedzone pieniadze jezdze sobie po swiecie i blachary trzymaja sie z dala ode mnie x a która by cię chciała ? :D kolejny mamisynek :D :D kobitki, jak najdalej od takich bo potem tzreba takiemu prasować gotować skarpetki i gacie prać, rząd powinien wprowadzić Polski Rejestr Mamisynków :D

Gość gośćmadryon
Haha. Sluchajcie, sa dziewczyny, a one sa jak wiadomo na rowni z zwierzetami. Glupie, niemadre, smieszne. One sie wypowiadaja jaki powinien byc facet, co powinien robic, ile zarabiac itp. Przyklad, mialem laske, cwiczylem na silowni, wysportowana sylwetka, nie koks. Ona przeglada facebook, zobaczyla chlopaka kolezanki ktory biega i mowi mi zebym nie cwiczyl, ale biegal :-D to sa idiotki, na niczym sie nie znaja, mniej zarabiaja i czekaja tylko na frajera sponsora jak klaudia. Ktos zarabia 1800 zl, rodzice zaoszczedzili mu 70 tys, brakuje mu 30 na mieszkanie, oszczedza, zbiera. To zle bo ma wynajmowac mieszkanie i 3x dluzej zbierac na to mieszkanie. Kobiety debile...

Gość gość
Klaudia to brzydka szmata szukająca c***a do d**y...

Gość gość
Klaudia to piękna kobieta a ty burku powyżej umiesz tylko obrażać innych

Gość gość
sam sobie potrafie ugotowac i to nielepiej niz niejedna laska a uprac to nc trdnego, wrzucic do pralki i poczekac az sie wypierze

Gość sebaa90
I co z tego ze potrafisz, ja tez potrafie ale nie jestem utrzymankiem starych tylko potrafię sam sie utrzymać jak prawdziwy facet

Gość gość
seba podziwiam cie, z******ty jestes

Gość sebaa90
A co tu podziwiac? Normalne zachowanie.

Gość gość
ty jesteś prawdziwy facet i nie potrafisz gotowac a ja sobie zwiedzam swiat i jestem zadowolony a w domu to jestem tylko na noc wyspac sie i to tez sporadycznie x a rodzice sa z ciebie dumni, ze jestes taki samodzielny, chcialbym byc taki jak ty

Gość Taki_jeden_964
klaudia 81 Jestem, szukałem tego tematu bo mam niezłą bekę z niego. Myślałaś, że całą niedzielę tutaj będę siedział ? Obiadek faktycznie super, z dziewczynami nie mam problemu, a seks nie uprawiam, "przedślubny" ? klaudia 81 dziś cyt. "Nie jego sprawa zwłaszcza jak mieszka z rodzicami. Nie jesteś wyizolowaną jednostką z otoczenia." xxxx No teraz chyba sobie kpisz, co ma społeczeństwo do gadania ? Podsumowując ten temat. Jesteśmy smutnym, żałosnym społeczeństwem... polaczki chcą kozaczyć na świecie, a jesteśmy tylko zakompleksionym smutnym małym narodem, nie uśmiechamy się do siebie jak w innych krajach, tylko zawiść i niechęć na każdym kroku. Największe depresje i cała niechęć do życia przez to że muszę tutaj żyć. I uprzedzając... nie nie wyjadę, tutaj się urodziłem... musiałbym się uczyć innej kultury, języka... już za późno dla mnie (chociaż kto wie)... ale gdybym mógł wybierać to nie urodziłbym się tutaj.

Gość gość
Tak, a gdzie na swiecie ludzie sie tak do siebie usmiechaja? Ja prawie cale zycie bywam "w swiecie" i uwierzcie, ze wszedzie jest tak samo. W Polsce przynajmniej ludzie z dzielnicy sie znaja i mowia sobie "dzien dobry." W USA mieszkam juz 10 lat w terazniejszym domu i sasiedzi sie prawie nie znaja - nie mowiac juz o pozdrawianiu siebie nawzajem.

Gość Taki_jeden_964
Mieszkasz w USA i myślisz, że znasz cały swiat. Wszędzie jest tak jak w polsce ? chyba żartujesz.