Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 40 latek

Mam 40 lat i piekna mlodziutka zonke ze wschodu a wy macie leniwe stare polskie

Polecane posty

Gość gość
http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzien,artykul,1653483,1,jak-to-robia-polacy,index.html Poczytajcie i zderzcie się z rzeczywistością. Seks oralny jest powszechny nawet w Polsce. Szczególnie wśród młodych ludzi. Jeżeli jesteś młody/młoda i nie uprawiasz seksu oralnego to jesteś dinozaurem

Gość gość
Tak se tlumacz :D co mnie to obchodzi co swiniaki robia? :D

Gość gość
Biedne młode ruskie, niby najlepsze na świecie laseczki, a eurosów nigdy nie zobaczą tylko skończą jako kuchty za złotóweczki.

Gość gość
Twoja piękna żonka starzeje się z każdym dniem. Tak samo jak Ty. Szkoda mi jej, bo z Twojego postu wynika że traktujesz ją bardzo przedmiotowo.

Gość gość
jakby mój facet na forum pisal o mojej cipce obcielabym mu palca

Gość gość
Ja też;)

Gość gość
Ty masz 60 lat i byłą żonę która cie nie chce, a do seksu rękę.

Gość gość
Jesteś żałosny psychol ze skłonnościami do pedofilii

Gość gość
Dlaczego pedofilii? Każdy normalny facet leci na 20 latkę bo w tym wieku jest najbardziej płodna i ma największą szansę na urodzenie zdrowego dziecka

Gość gość
dziewczyny ze wschodu maja inną mentalność - zazdroszczę Ci , masz super

Gość gość
Tylko uwazaj zeby cie nie wykastrowala albo gardla nie poderznela bo ci ze wschodu maja to we krwi z dziada pradziada jak na wolynia

Gość gość
żałuję, że jak miałam 20 lat nie ogoliłam jakiegoś frajera. Wtedy mi się wydawało, że to niemoralne, ale teraz wiem, że nie ma powodu by męskie k***y oszczędzać skoro robią to za nas upainki

Gość gość
Dziwne. Niby mega szczęśliwy facet, ma jak w raju,a tyle energii marnuje na takie kąśpliwe teksty.

Gość gość
Dlaczego dziwne. Równie dobrze można by powiedzieć po co posiadacz Ferrari marnuje tyle energii i benzyny żeby przypalić gumę przed posiadaczami oplów i wieśwagenów. Facet ma piękną Białorusinkę i chwali się przed podiadaczami leniwych krów. Nic w tym dziwnego.

Gość gość
ale zes sie na temat wysilil ja jestem po 40 stce i calkiem niezla ze mnie babka, a jesli facet zabiera sie za babke w wieku jego corki to cos z nim nie tak poza tym facet po 40 stce tez juz nie jest taki cudowny, niestety nie zawsze mu staje i skora i zmarchy

Gość gość
Hahaha , 40 latek cdzieniie ??? Chyba nie wiesz co piszesz, bo bez wiagry nie dasz rady pajacu

Gość b londyn
Ukrainki i Rosjanki są duzoooo urodziwsze od polek. Na ich tle wypadanie dość śmiesznie i żałośnie. Nie wspominając o krajach bardziej na południe- Bułgarski Rumunki, Jugosłowiańki itd Bardzo podobały mi się Azjatki i Latynoski , które spotkałem w USA.Szkoda że w UK ich nie ma zamiast ohydnych murzynów i pakistańców.Hinduski też są często ładne. Śmiać mi się chce gdy czytam jak o sobie piszecie że najpiękniejsze na świecie, na świecie jest mnóstwo pięknych kobiet i w większości to nie są polki.

>>>Mam 40 lat i piekna mlodziutka zonke ze wschodu a wy macie leniwe stare polskie<<< x Wielkie mi co :P. x Ja mam ponad 40 lat i 10 lat młodszą ode mnie kobietę :). x Wygląda tak powabnie, że gdy wsiada do autobusu, to kłania jej się kierowca, a gdy chce zmienić pas, prowadząc własne autko, to faceci potrafią zatrzymać się na swoim :D. x Zarabia kilka razy więcej ode mnie :D. x Wysprzątała całe moje zapuszczone mieszkanie :D, x a dzisiaj znowu zrobiła taki obiad :D, x że zrozumiałem różnicę między kobietą, która potrafi gotować, a taką która tylko uważa, że potrafi :P :P :P. x Teraz jem deserek i jestem szczęśliwy :). x Tego żadną importowaną smarkulą nie przebijesz :D :D :D.

Gość gość
a z rowiesniczka bez swierszczyka na jej twarzy

Gość gość
ciekawe co będzie jak bedziesz mial 60 a ona 40

Gość gość
Co mężczyzna około 40 może jeszcze robić z dwudziestolatką. Wszyscy wiemy że stuka ją na wszystkie sposoby ale co jeszcze? Oprócz tego że być może jest kucharką, kelnerką i sprzataczką a po godzinach ma *****nko. No super! Mieszkam poza granicami kraju i poznalam turaj kilka Tajek. Tez robią tu za kuchte i *****czke. One jeszcze mogą tutaj chodzić do szkoły bo im pan pozwolil. I jest ta sama śona ewka, stary dziad stuka taką i chwali się jak to dobrze mieć tajke.ucieczkdy on jest w pracy to siedzi godzinami w wannie żeby zmyć ten brud z siebie. One czują się brudne, zeszmacone i poniżone. Gdy pan wraca z pracy to ona z usmiechem podaje mu obiad i robi loda. Nie wiem autorze skąd u ciebie raka radość. Kupiłeś sobie niewolnice i to jest szczyt twoich możliwości. W jaki sposób to dziecko spędza z twoimi znajomymi czas. Chodzicie razem do znajomych na grilla a ona ma czas na plotki z twoimi koleżankami? Chyba nie, bo to dziecko i o czym można rozmawiać w gronie 40 latków. Bujaj się

Gość gość
Jednak mu zazdroscicie mial facet racje

Gość gość
Moja pani ma 40 lat, jesteśmy razem od 20 i pomimo dwóch ciąż ma figurę w rozmiarze 36-38.Ma naturalnie tak młodą cerę i jest oszałamiająco piękna, że nie znający jej, liczą jej 23-25 lat. Mogłaby wręcz uchodzić za dziewczynę naszego starszego syna. Jest piękna naturalną pięknością zadowolonej z życia kobiety. Kocham ją za każdy wspólny dzień, za każdy jej uśmiech,za jej ciepło , za każdy dotyk jej palców i muśnięcie warg. Miejcie swoje, jakie tylko chcecie. Moja żona jest jedyna,piękna, mądra, kochająca. To unikat w skali światowej.Biały kruk wśród kobiet. Jestem największym farciarzem na świecie.

Gość gość
A mamy zazdroscic tobie czy jej? Ja jestem kobietą wiec współczuję młodej dziewczynie starego kochanka, współczuję jej że małżonek opisuje w internecie jak ją stuka :p. W ten sposób pokazuje jej swój szacunek :p . Ponadto jest oderwana ze swojego środowiska i rówieśników. No biedna dziewczyna i jeszcze trafila na takiego prostaka, którego obchodzi tylko tyle żeby mu zrobiła loda.

Gość znawca babek
@ gość dziś "ja jestem po 40 stce i calkiem niezla ze mnie babka" x Racja. Po 40-stce możesz być już tylko babką.

Gość gość
Autorze, zostałeś zjebany na maxa,prostaku. Zobacz jak pięknie pisze gość z 15.48 o swojej żonie. A co twoja o tobie myśli? Lepiej nie chciej wiedzieć.Sądzę, że niedługo przyprawi ci rogi i kopnie w dupę. Amen.

Gość gość 40 latek
@ gość 2015.07.12 Co mężczyzna około 40 może jeszcze robić z dwudziestolatką. Wszyscy wiemy że stuka ją na wszystkie sposoby ale co jeszcze? x Pytasz co jeszcze? Wlasnie jestesmy w uroczej restauracji w Zakopanem, przy kontuarze produkuje sie jakis goralski skrzypek, a ja czekam na Zoneczke, ktora wyszla na chwile do WC. Jak widzisz cudownie spedzamy czas. PS. Dzis rano chodzila zupelnie nago po pokoju hotelowym. Jaki to cudowny widok dla mych oczu :) Lepszy niz wszystkie Giewonty i inne Morskie Oka. Jak tylko wrocimy do pokoju to znowu wybzykam te cudowne ksztalty :D Zazdrosccie mi wszyscy! :D :D :D

Gość gość
Jasne ma piękną żonę , ciągle ją bzyka i .... nie zapomina w międzyczasie pisać na forum , hehe komuś fantazja niezle daje popalić a Wy się wkręcacie .

Gość gość
@ misio1 2015.07.12 >>>Mam 40 lat i piekna mlodziutka zonke ze wschodu a wy macie leniwe stare polskie<<< x Wielkie mi co jezyk.gif . Ja mam ponad 40 lat i 10 lat młodszą ode mnie kobietę usmiech.gif . x misiu masz dziewczynę????????

Gość gość
Jak zabraknie ci kasy to pojdzie do innego