Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fetyszystapodpasek

reklamy o podpaskach (podpi ździochach) czemu sa takie infantylne

Polecane posty

Gość gość
Reklama produktu musi byc dostosowana do odbiorcy tzw targetu. Przeciętna kobieta to debilka, idiotka, dlatego są takie glupie reklamy o podpaskach, suplementach diety na grzyba w pochwie, reklamy o bachorach i żarciu dla nich, proszkach, fixach do gotowania :D

Mnie zastanawia co innego, jakim debilem trzeba być, by tworzyć taki badziew.

Gość gość
Mam dokladnie taka sama mysl, jak widze te reklamy... Dorosle kobiety jako glupie dzierlatki, chichoczace i podskakujace jak male dziewczynki, w kolorowych spodniczkach, tylko dwoch kucykow brakuje...

Gość gość
Większosc reklam jest skierowana do kobiet, bo to kobiety głownie ogladają calymi dniami telewizje a zwłaszcza seriale dla niedorozwiniętych np M jak Milosc, Barwy Szczęscia, Na Wspolnej, Pierwsza Milosc, Ojciec Mateusz, Ranczo, seriale paradokumentalne... przeciez to jest jeden wielki syf dla debilów

Mnie szlag trafia podczas oglądania ciekawego filmu, nagle wyskakują z tym g/ównen, dosłownie dostaję dreszczy i do tego podkręcony dźwięk, toż powinno w pie/rdlu zamykać się za napastowanie ludzi głupotą.

gość dziś Większosc reklam jest skierowana do kobiet, bo to kobiety głownie ogladają calymi dniami telewizje a zwłaszcza seriale dla niedorozwiniętych np M jak Milosc, Barwy Szczęscia, Na Wspolnej, Pierwsza Milosc, Ojciec Mateusz, Ranczo, seriale paradokumentalne... przeciez to jest jeden wielki syf dla debilów x Bywają dobre filmy, np na TCM.

Gość gość
wiem, ale ja mówie o głownych stajach jak TVP, Polsat, TVN Z roku na rok poziom programów w polskiej telewizji spada :O boje sie pomyslec co bedzie za 5-10 lat ? sranie na ekranie ?

albo w tych reklamach wylewaja jakiś płyn na podpaske i jaraja sie , że nie przemaka kw :D albo jak rumianek kwiatki unosza sie w góre z podpaski i zaczynaja sie te durne spiewy

gość dziś wiem, ale ja mówie o głownych stajach jak TVP, Polsat, TVN Z roku na rok poziom programów w polskiej telewizji spada pechowiec.gif boje sie pomyslec co bedzie za 5-10 lat ? sranie na ekranie ? x Nie włączam tych programów, a mimo to reklamy są wszędzie, nie da uniknąć się tego g/ówna.

fetyszystapodpasek dziś albo w tych reklamach wylewaja jakiś płyn na podpaske i jaraja sie , że nie przemaka kw smiech.gif albo jak rumianek kwiatki unosza sie w góre z podpaski i zaczynaja sie te durne spiewy x Im więcej reklam danego producenta, tym gorszy szajs.

Gość gość
Fetyszysta podpasek wiesz gdzie jest namysłów?